Σάλμα Χάγιεκ ηλικία: Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με 18 φωτογραφίες με μαγιό

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάλμα Χάγιεκ ηλικία: Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με 18 φωτογραφίες με μαγιό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σάλμα Χάγιεκ ηλικία: Οι φίλοι της στο Instagram την αποθέωσαν για τα καρέ

03.09.2024 | 20:17

Η Σάλμα Χάγιεκ είχε γενέθλια τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και τα γιόρτασε δημοσιεύοντας στο Instagram μία σειρά απο φωτογραφίες της με μαγιό. Η Σάλμα Χάγιεκ διευκρίνισε στη λεζάντα των 18 φωτογραφιών πως «καμία δεν είναι throwback». «Birthday bikini dump, χρόνια πολλά για τα 58α γενέθλιά μου! P.s κανένα από αυτά δεν είναι throwbacks», έγραψε η ηθοποιός του House of Gucci στη λεζάντα του καρουζέλ των φωτογραφιών της με την ίδια να ποζάρει με διάφορα μαγιό πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Σάλμα Χάγιεκ στεκόταν με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα, ενώ πόζαρε με ένα βαθύ ολόσωμο μαγιό με έντονα χρώματα. Το αξεσουάρ της ήταν ένα ψάθινο καπέλο, μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια με κρίκους.  Σε άλλες εικόνες, η Χαγιεκ εθεάθη να αράζει στο σκάφος και να είναι έτοιμη για την κάμερα με διάφορα μπικίνι και φλοράλ cover-ups.

Ενόψει των γενεθλίων της, η Σάλμα Χάγιεκ δημοσίευσε και ένα video στο οποίο χορεύει φορώντας ένα λευκό φόρεμα παραλίας. «Αυτό ήταν το καλοκαιρινό μου τραγούδι για το 2024», έγραψε ως λεζάντα σε ένα κλιπ με τον εαυτό της να χορεύει, πριν προσθέσει την ισπανική μετάφραση: «Esta fue mi canción del verano de 2024».

Αν και οι προαναφερθείσες αναρτήσεις δεν αποκάλυψαν την τοποθεσία των ταξιδιών της, μοιράστηκε στις 25 Αυγούστου ότι περνούσε χρόνο στην Ίμπιζα. Η Σάλμα Χάγιεκ είναι παντρεμένη με τον πάμπλουτο Φρανσουά Ανρί Πινό.Η διάσημη ηθοποιός γνωρίστηκε με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία για πρώτη φορά το 2006 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 14 Φεβρουαρίου του 2009 και στις 25 Απριλίου της ίδιας χρονιάς ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους. Δύο χρόνια πριν τον γάμο τους, το 2007, το ζευγάρι υποδέχτηκε μια κόρη.

Exit mobile version