Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός αυτοκτόνησε στη Ραφήνα: «Μου είπε θα δω τι θα κάνω και έγινε αυτό που έγινε»
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός αυτοκτόνησε στη Ραφήνα: «Μου είπε θα δω τι θα κάνω και έγινε αυτό που έγινε»

Ραφήνα: Συγκλονίζει η σύζυγος του αστυνομικού περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Νέο Βουτζά από την είδηση ότι ένας 35χρονος αστυνομικός αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου στην περιοχή τους το βράδυ της Τρίτης (3.9.24) κοντά στο σπίτι του. Ο αστυνομικός κάλεσε με βίντεο κλήση τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και αυτοκτόνησε. H σύζυγός του περιγράφει στο newsit.gr τι συνέβη, δηλώνοντας σοκαρισμένη. Όπως αποκαλύπτει, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο τους και προσπαθούσαν να βρουν λύση. «Χθες έγινε ό,τι γινόταν και τις περισσότερες φορές. Μαλώσαμε τηλεφωνικά, είχαμε καθημερινές διαφωνίες. Εκείνη την ώρα δεν ήταν στη δουλειά ο άντρας μου, με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να βγάλει από μέσα του αυτά που ένιωθε, και του ζήτησα να μιλήσουμε μετά το μεσημέρι όταν θα σχολούσα και εγώ από τη δική μου εργασία αλλά αυτός επέμενε να τα λύσουμε όλα εκείνη την ώρα», λέει στο newsit.gr η σύζυγος του αστυνομικού και επισημαίνει:

«Εγώ του είπα ότι πρέπει να ηρεμήσουμε να βρούμε μια λύση και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε να είμαστε μαζί. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του». «Ήταν κλειστός άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα και πολύ αγαπητός σε όλους. Είχε πολλούς φίλους αλλά όταν φτάνει κάποιος σε σημείο να κάνει κάτι τέτοιο προφανώς δεν ήταν καλά. Μπορεί να είχε κατάθλιψη αλλά δεν ήταν κάτι που γνωρίζαμε, κάτι διαγνωσμένο», τονίζει. «Όσο ήρεμα και να του μιλούσα εγώ αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτά που λέγαμε. Εγώ δεν του ζήτησα να χωρίσουμε, εκείνος μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε και εκείνη την ώρα του απάντησα ότι αν δεν βρούμε λύση να προχωρήσουμε ήρεμα χωρίς καβγάδες ίσως να είναι καλύτερα να σκεφτούμε τον χωρισμό και να βρούμε μια κοινή πορεία ώστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μαζί», υπογραμμίζει.

«Εκείνη τη στιγμή μου απάντησε ότι την οικογένεια την έκανε για να είμαστε όλοι μαζί και δεν την έκανε για να χωρίσουμε και να βλέπει τα παιδιά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Δεν είπαμε κάτι άλλο, του είπα μόνο ότι θα σχολάσω το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε θα μιλήσουμε με ηρεμια, δεν με προειδοποίησε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό. Στη συνέχεια μου απάντησε ότι θα δω εγώ τι θα κάνω και έγινε αυτό που έγινε», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Η οικογένεια του είναι σοκαρισμένοι, οι άνθρωποι έρχονται από εδώ. Η μέρα θα είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη για εμάς σήμερα», καταλήγει η σύζυγος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις