Τι λένε τα άστρα για σήμερα Tετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

PLUS

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Tετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

04.09.2024 | 08:18

Κριός

Σήμερα ο Άρης κατευθύνεται σε μια νέα περιοχή του ηλιακού σου χάρτη, όπου θα παραμείνει έως τις αρχές του Νοεμβρίου στον 4ο οίκο σου, αλλά πριν το κάνει σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα σήμερα. Αυτή η διέλευση μπορεί να περιπλέξει τη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις. Ανησυχίες σχετικά με τις ευθύνες και την απόδοση σου, είτε επιταχύνεις είτε όχι τους στόχους σου, ή ίσως τη φήμη σου μπορεί σήμερα να προκύψουν. Εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να κορυφωθούν.

Ταύρος

Μια άβολη γωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια αν νιώθεις ότι οι άλλοι επιβάλλουν τις ιδέες τους ή τον τρόπο ζωής τους πάνω σου. Οι πιέσεις για να κάνεις ή να μάθεις μπορεί να είναι απογοητευτικές τώρα. Μπορεί να πάρεις τις διαφωνίες ή τις διαφορετικές απόψεις πιο σοβαρά απ’ ότι συνήθως και ίσως προσωπικά. Επικεντρώσου στον εαυτό σου και αναζήτησε να μάθεις περισσότερα για τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Με τον Άρη να προχωρά σήμερα, μπορείς επίσης να αισθάνεσαι σαν να αφήνεις πίσω σου μια δυσαρέσκεια.

Δίδυμοι

Ο Άρης φεύγει σήμερα από το ζώδιο σου αλλά πριν προχωρήσει, σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα. Μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη που απαιτεί προσαρμογή. Με τον Άρη στο ζώδιο σου πρόσφατα ήσουν πιο διεκδικητική, θαρραλέα και πιθανώς βιαστική και με αυτή την πτυχή σήμερα, ο εκτοπισμένος θυμός μπορεί να οδηγήσει ορισμένες από τις ενέργειες ή τις αντιδράσεις σου, αν δεν το αναγνωρίσεις. Προσπάθησε να εξετάσεις τις άμεσες αντιδράσεις, καθώς μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτικές για προβληματικές περιοχές.

 

Καρκίνος

Ο Άρης μετακομίζει στο ζώδιο σου σήμερα, αλλά υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο καθώς σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα πριν το κάνει. Ένα προσωπικό πρόβλημα ή μια πρόκληση σχέσης μπορεί να το αισθάνεσαι λίγο πιο βαρύ απ’ το συνηθισμένο. Μπορεί να είναι απογοητευτικό αν οι άνθρωποι δεν κάνουν αυτό που περιμένεις από αυτούς, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί σήμερα. Ωστόσο δεν υπάρχουν απαραιτήτως απαντήσεις τώρα, γι’ αυτό προσπάθησε να το σκεφτείς αρκετά ώστε να μη χάνεις χρόνο να ασχολείσαι με κάτι που δεν μπορείς ακόμα να αλλάξεις.

Λέων

Η σημερινή διέλευση Άρη – Πλούτωνα μπορεί μερικές φορές να μπερδέψει τις επιθυμίες σου καθιστώντας δύσκολη την εκτόνωση. Η πίεση για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να σε κατακλύσει κατά τρόπους σήμερα. Παιχνίδια δύναμης μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σου ή οι δικοί σου στόχοι μπορούν να σε κυνηγήσουν αν αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει πίσω. Εάν οι μέθοδοι κάποιου σου προκαλούν νεύρα προσπάθησε να τον απορρίψεις. Ωστόσο ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, σηματοδοτώντας την ανάγκη για περισσότερο χρόνο για σωματική και συναισθηματική ανανέωση.

Παρθένος

Οι ανάγκες, τα θέλω, οι επιθυμίες μπορεί να είναι περίπλοκα σήμερα, με την πιθανότητα τόσων περισπασμών και εκτροπών που είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλεις. Μπορεί να υπάρχουν κάποιο φόβοι να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου ή να εκφράσεις τον εαυτό σου δημιουργικά που εξυπηρετούν στην καθυστέρηση των σχεδίων σου. Οι φιλοδοξίες είναι ισχυρές, αλλά η αυτοπεποίθηση είναι πάνω – κάτω. Αν ναι, προσπάθησε να το πάρεις χαλαρά γιατί είναι προσωρινό. Μπορεί να υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο, καθώς ο Άρης σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα και ένα προσωπικό πρόβλημα ή πρόκληση σχέσης μπορεί να φαίνεται λίγο πιο βαρύ από το συνηθισμένο.

 

Ζυγός

Με μια πρόκληση Άρη – Πλούτωνα σήμερα, η παραμονή στο σπίτι και την οικογένεια μπορεί να είναι πιθανά είναι καταναγκασμός, αλλά μπορεί να σε εμποδίσει να ωριμάσεις και να ευδοκιμήσεις, γι’ αυτό σκέψου να μοιράσεις το χρόνο σου σωστά. Τράβηξε τον εαυτό σου μακριά από περιοχές όπου αισθάνεσαι υπερβολικά δεμένη ή αγχωμένη. Είναι σημαντικό να αποφύγεις την εμμονή σου με πράγματα που δεν έχεις τη δύναμη να αλλάξεις, καθώς αναποδογυρίζεις ένα νέο φύλλο. Αυτή η διέλευση μπορεί να μπερδέψει τις επιθυμίες και να δυσκολέψει τη χαλάρωση. Η πίεση για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να σε κυριεύσει προσωρινά.

Σκορπιός

Οι ανάγκες, τα θέλω και οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι περίπλοκα σήμερα. Και με τους δυο κυβερνήτες σου τον Άρη και τον Πλούτωνα σε μια άβολη σχέση μεταξύ τους σήμερα, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο διχασμένη. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις να διαβάζεις πολύ αυτά που λένε και κάνουν οι άλλοι, καθώς το να μένεις σε προβληματικές περιοχές είναι μια πραγματική τάση αλλά δε σου κάνει καλό. Είναι καλύτερο να αποφύγεις ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης ή μυαλού, ειδικά όταν ο Άρης προχωρά σε ένα νέο τομέα του χάρτη σου.

Τοξότης

Η σημερινή άβολη γωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα δείχνει την τάση να ασχολούμαστε με τα προβλήματα και θέματα ελέγχου και εξουσίας μπορούν να εμφανιστούν σε στενές σχέσεις. Ο θυμός και η απογοήτευση μπορούν να λειτουργούν πολύ κοντά στην επιφάνεια, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να εκφραστούν άμεσα. Θα είναι σημαντικό να μη μένεις στα αρνητικά γιατί δεν είναι πιθανό να σε πάει σε καλύτερο μέρος. Ευτυχώς ο Άρης προχωρά σε ένα νέο τομέα του ηλιακού χάρτη σου σήμερα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις, ώστε να απολαύσεις τη νέα ενέργεια και τον ενθουσιασμό αυτής της διέλευσης του Άρη.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα έχει κάποια άβολη ενέργεια σε σημεία, καθώς ο Άρης σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα λίγο πριν μετακομίσει σε ένα νέο ζώδιο. Αυτή η διέλευση υποδεικνύει την ανάγκη επιβράδυνσης ή προσαρμογής. Οι πρόσφατες ανισορροπίες στη ζωή σου φαίνεται να διαχέονται και είναι δύσκολο να ξέρεις προς τα που να κατευθύνεις την ενέργεια σου παραγωγικά σήμερα. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να ελέγξεις το άγχος εντοπίζοντας τι σε κάνει να αισθάνεσαι εκτός παιχνιδιού και λαμβάνοντας μέτρα για να διορθώσεις την κατάσταση.

Υδροχόος

Με τη σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα πρόσεξε την τάση να γίνεις κυκλοθυμική αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως το σενάριο σου. Η επιθυμία να εκφραστείς μοναδικά και δημιουργικά είναι έντονη, αν και θα μπορούσες να παλεύεις με κάτι από το παρελθόν ή ανασφάλειες που υπονομεύουν την απόδοση σου σήμερα. Ως εκ τούτου, μπορεί να μην τα συναντάς τόσο ομαλά τα πράγματα όσο θα ήθελες προς το παρόν. Είναι σκόπιμο τώρα να εξετάσεις τους φόβος σου αλλά να μη μείνεις σ’ αυτούς. Οι ενέργειες της ημέρας είναι περίπλοκες αλλά τελικά μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στην καρδιά σου.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε προκαλέσουν να εξισορροπήσεις την προσοχή σου στον εγχώριο κόσμο σου και στις εξωτερικές σου ευθύνες. Οι δυσκολίες με φίλους ή συνεργάτες μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή σου στο σπίτι ή να διατάξουν την εσωτερική σου ισορροπία και δε χρειάζεσαι πρόσθετο άγχος. Οι δυσαρέσκειες ή τα άλυτα προβλήματα μπορεί να έχουν ένα τρόπο να εμφανίζονται με ασταθείς τρόπους σε σημεία σήμερα και μπορεί να είναι η ρίζα της κυκλοθυμίας. Η απογοήτευση με άτομα που δεν συμπεριφέρονται όπως θα περίμενες, μπορεί να κορυφωθεί.

Exit mobile version