Σταϊκούρας: Τα σχολεία της Πεντέλης θα ανοίξουν κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Τα σχολεία της Πεντέλης θα ανοίξουν κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Σταϊκούρας για σχολεία Πεντέλης: «Θα έρθει και εξοπλισμός από τις κτιριακές υποδομές και θα είμαστε πανέτοιμοι» λέει ο υπουργός Υποδομών

04.09.2024 | 08:58

Απολύτως έτοιμα είναι ώστε να ανοίξουν στις 11 Σεπτεμβρίου τα σχολεία στην Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη δήλωσε το πρωί της Τετάρτης 4/9 ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας. «Όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου. Και τα πέντε σχολεία στη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη όπου έγιναν και γίνονται παρεμβάσεις θα ανοίξουν, θα χτυπήσουν κουδούνια στις 11 Σεπτεμβρίου» υπογράμμισε χαρακτηριστικά στο ΕΡΤNews και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο υπουργός ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην περιοχή.

«Οι πιο εκτεταμένες ζημιές σε σχολικές υποδομές ήταν στο Κρυστάλλειο δημοτικό σχολείο. Οι εργασίες εδώ θα ολοκληρωθούν το Σάββατο έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί να έρθουν στις αίθουσες, να εγκατασταθούν. Θα έρθει και εξοπλισμός από τις κτιριακές υποδομές και θα είμαστε πανέτοιμοι» δήλωσε. Κάποιες εκκρεμότητες σε εξωτερικούς χώρους θα ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες, σημείωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Exit mobile version