«Αυτό το Σεπτέμβρη ψωνίζω στην πόλη μου και κερδίζω!»

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Αυτό το Σεπτέμβρη ψωνίζω στην πόλη μου και κερδίζω!»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ανακαλύψτε τις επιχειρήσεις και τις προσφορές

05.09.2024 | 06:49

Καθώς το Φθινόπωρο μας αγκαλιάζει και όλοι, μικροί και μεγάλοι, επιστρέφουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, τα σχολεία και τις δουλειές, είναι η τέλεια στιγμή να κάνουμε τις απαραίτητες αγορές μας με την Κάρτα Δημότη Παπάγου-Χολαργού. Αυτή η κίνηση όχι μόνο εξασφαλίζει εκπτώσεις που ξεκινούν από 10%, αλλά δίνει και την ευκαιρία να ενισχύσουμε την Τοπική Αγορά της Πόλης.

Την εποχή που οι ανάγκες κάθε νοικοκυριού αυξάνονται, από σχολικά είδη, ρούχα και υποδήματα μέχρι οπτικά, είδη σπιτιού, και υπηρεσίες υγείας, ομορφιάς, άθλησης και διασκέδασης, η Κάρτα Δημότη είναι ο σύμμαχός μας για έξυπνες και ποιοτικές αγορές μέσα στο Δήμο. Οι 91 τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις, δίνοντάς μας έναν ακόμα λόγο να προτιμήσουμε τη γειτονιά.

Ανακαλύψτε τις επιχειρήσεις και τις προσφορές ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://dpapxol.gov.gr/e-politis/karta-dimoti-epixeiriseis.html

Με την Κάρτα Δημότη, απολαμβάνετε επίσης προνομιακές τιμές στα εισιτήρια του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Όσοι δημότες επιθυμείτε να αποκτήσετε την «Κάρτα Δημότη» και να απολαμβάνετε τα προνόμιά της, μπορείτε να κάνετε αίτηση είτε:

Ηλεκτρονικά στο info@dpapxol.gov.gr, επισυνάπτοντας τα ακόλουθα:

Ταυτότητα και τις δυο όψεις

Φωτογραφία τύπου ταυτότητας, έγχρωμη

Ακριβή διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός Τ.Κ.)

Τηλέφωνο επικοινωνίας ή Να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στο γραφείο δημοτολογίου από 08.00 έως 13.00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Exit mobile version