Ο Δήμος Κορινθίων Μοίρασε φαρμακευτικό υλικό σε όλα τα γήπεδα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμος Κορινθίων Μοίρασε φαρμακευτικό υλικό σε όλα τα γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η ανακοίνωση

05.09.2024 | 07:10

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Κορινθίων ενημέρωσε για μια μεγάλη προωθητική ενέργεια που έκανε και έφερε φάρμακα σε όλα τα γήπεδα και ευρύτερα σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους του δήμου. “Πριν από μερικές μόνο ημέρες, σε δελτίο Τύπου που εκδώσαμε, κάναμε αναφορά στο πλούσιο έργο που συντελείται με την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του δήμου Κορινθίων. Αλλά υποδομές δεν είναι μόνο οι αγωνιστικοί χώροι. Ούτε μόνο το αθλητικό υλικό.

Εξ ίσου (μπορεί και πιο) σημαντικές υποδομές είναι και εκείνες που διασφαλίζουν την υγεία των αθλητών και των φιλάθλων και τις πρώτες βοήθειες προς αυτούς, σε μια ώρα ανάγκης. Στο πλαίσιο αυτό, όπως είχαμε υποσχεθεί στις ομάδες από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, εξοπλίσαμε όλους τους αγωνιστικούς χώρους του δήμου μας, με φαρμακευτικό υλικό. Πλέον, ένα κουτί με 22 φάρμακα πρώτης ανάγκης βρίσκεται στα περισσότερα γήπεδα, ενώ στα υπόλοιπα θα πάει μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ώστε κάθε γήπεδο να είναι ένας ασφαλής χώρος τουλάχιστον από άποψη φαρμακευτικής υποστήριξης.

Επιπροσθέτως, στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου παραδώσαμε και έναν σύγχρονο απινιδωτή. Έχει σημασία να πούμε ότι τα φάρμακα αυτά δεν παραδόθηκαν έτσι… στον αέρα, αλλά χρεώθηκαν σε υπεύθυνο άτομο που διαχειρίζεται την λειτουργία του αθλητικού χώρου. Γιατί έτσι έχουμε μάθει να προχωράμε. Υπεύθυνα, ουσιαστικά και αποφασιστικά…”, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

Exit mobile version