Κηδεία Κατρανίδη: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Κατρανίδη: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κηδεία Κατρανίδη: Από το τελευταίο «αντίο» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώην σύζυγοι του ηθοποιού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ελίζα Πάλλη, που περπατούσαν συγκινημένες κατά την εξόδιο ακολουθία

05.09.2024 | 16:09

Συγγενείς και φίλοι, άνθρωποι από το θέατρο και την τηλεόραση με τους οποίους συνεργάστηκε και τον αγάπησαν, αποχαιρέτησαν σήμερα τον Δάνη Κατρανίδη. Ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 75 ετών ύστερα από μάχη που έδωσε επί δύο χρόνια με ασθένεια. Οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν σήμερα στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Ελένη Ράντου, Σταμάτης Φασουλής, Δημήτρης Πιατάς, Παναγιώτα Βλαντή, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Αντζελα Γκερέκου, Σπύρος Μπιμπίλας, Κάτια Δανδουλάκη, Κωνταντίνος Μάνος, Άννα Μενενάκου, Γιώργος Κυρίτσης, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Κρατερός Κατσούλης, ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο νεκροταφείο.

Φυσικά στο νεκροταφείο βρέθηκαν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που υπήρξε σύζυγός του στο παρελθόν και ένας από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους αλλά και η τελευταία του σύζυγος Ελίζα Πάλλη. Επιθυμία της οικογένειάς του όπως την είχε μεταφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132).

προβλήματα υγείας.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

 

Exit mobile version