Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος: Ο Τούρκος παραγωγός παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του

LIFESTYLE

Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος: Ο Τούρκος παραγωγός παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος: Νέες εικόνες

05.09.2024 | 16:50

Μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του βίωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εχθές, καθώς νυμφεύθηκε την αγαπημένη του Άιτζα Τσάλα Αλτούνκαγια. Ο Τούρκος παραγωγός παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του στην έπαυλη Esma Sultan, που βρίσκεται στην «καρδιά» της Κωνσταντινούπολης, έχοντας δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα, όπως ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του.

Η νύφη και ο γαμπρός έφτασαν στον χώρο της γαμήλιας τελετής με σκάφος που είχαν διακοσμήσει με λευκά λουλούδια. Η Άιτζα ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λιτό νυφικό της, το οποίο επέλεξε να συνδυάσει με μία τούλινη κάπα και ένα μεγάλο λουλούδι στα μαλλιά. Στο προσκλητήριο του γάμου, όπως μετέδωσε το NTV, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να αποφύγουν τις αναρτήσεις στα social media.

Ποια είναι η νέα σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί

Η σχέση του ζευγαριού άρχισε λίγο μετά το διαζύγιο του Ατζούν Ιλιτζαλί με την Σειμά Σούμπασι. Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος έχει και τέσσερα παιδιά. Μετά τον γάμο του ζευγαριού, τουρκικά μέσα δημοσίευσαν άρθρα στα οποία έδιναν περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σύζυγο του Ατζούν Ιλιτζαλί. Όπως ανέφεραν, η Άιτζα Τσάλα Αλτούνκαγια γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1999, στην τούρκικη πόλη Γιάλοβα. Σπούδασε νοσηλευτική και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ, συμμετέχοντας και ερασιτεχνικά σε ομάδα στα σχολικά της χρόνια.

Exit mobile version