Φώτης Μεταξόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: Αντίθετος με την τεκνοθεσία

LIFESTYLE

Φώτης Μεταξόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: Αντίθετος με την τεκνοθεσία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

05.09.2024 | 16:19

Την αντίθεσή του στην τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», τονίζοντας πως είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα, ενώ παραδέχτηκε πως υπήρχαν γκέι πρωταγωνιστές στο θέατρο και στο σινεμά που έκρυβαν την ομοφυλοφιλία τους.

Φώτης Μεταξόπουλος: Έγκλημα να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες

«Το να παντρευτούν ομοφυλόφιλοι δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου, ας παντρευτούν και δυο και τρεις μαζί. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι πως παίρνουν ένα μωρό χωρίς να το ρωτήσουν και το βάζουν να μεγαλώνει ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Αυτό είναι έγκλημα», δήλωσε ο Φώτης Μεταξόπουλος. «Για μένα είναι καλύτερο να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, από το να μεγαλώσει από ομόφυλα ζευγάρια. Η κατάσταση του ανθρώπου είναι να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα. Εγώ 5 χρονών έχασα τη μητέρα μου, και αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω. Δεν αντέχεται κάτι τέτοιο», τόνισε ο χορογράφος.

«Εμένα οι ανώμαλοι δεν με πλησίασαν, γιατί ήξεραν ποιος είμαι και τι έχω πει. Στην εποχή μας το πόσο καλλιτέχνες μεγάλοι ήμασταν, μας μετρούσαν με το βάρος. Εδώ σήμερα δεν μετράνε με το βάρος, αλλά με το… βάθος. Έκανε με κάποιους που ήταν περισσότερο άντρες από άντρες. Δεν διαφήμιζαν την ανωμαλία τους», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γνωστός χορογράφος.

«Υπήρχαν πρωταγωνιστές που έκρυβαν ότι ήταν ομοφυλόφιλοι»

Ερωτηθείς εάν υπήρξαν πρωταγωνιστές που ήταν ομοφυλόφιλοι και το έκρυβαν, ο Φώτης Μεταξόπουλος είπε: «Ναι, υπήρχαν, δυστυχώς. Αυτοί είχαν κακίες, επειδή καταπίεζαν την ομοφυλοφιλία τους. Δεν τους υπολόγιζα καθόλου και δεν ανεχόμουν άσχημες συμπεριφορές».

Exit mobile version