Ζώδια σήμερα 5/9: Προβλέψεις για την Πέμπτη

PLUS

Ζώδια σήμερα 5/9: Προβλέψεις για την Πέμπτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 5/9: Πώς θα είναι η μέρα σου;

05.09.2024 | 10:47

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη συνεργασία με κάποιο τρόπο, είτε περιλαμβάνει μια συζήτηση είτε μια συντονισμένη προσπάθεια για να γίνει κάτι. Μπορεί να είσαι αρκετά αποφασισμένη να φέρεις ισορροπία και ισότητα σε μια σχέση ή στη ζωή σου γενικά, καθώς η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, συναντώντας την Αφροδίτη. Εναλλακτικά αναγνωρίζεις τη δύναμη των σχέσεων σου και το να νιώθεις πιο δυνατή μέσω των συνδέσεων σου είναι τώρα φυσικό. Θα μπορούσε να προκύψει η ευκαιρία να συνδεθείς με κάποιον που αλλάζει την οπτική σου για τη ζωή.

Ταύρος

Όχι μόνο δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες σήμερα, αλλά ωφελείσαι και από αυτές. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις πληρέστερα τα φυσικά σου ταλέντα ή τις δεξιότητες σου, ταυτόχρονα μπορείς να αποκτήσεις πολύτιμές γνώσεις ή ίσως κάποια έμπνευση από τις αλληλεπιδράσεις σου. Η επιθυμία να βελτιώσεις τις συνήθειες της εργασίας σου ή της υγείας σου είναι έντονη, αλλά μπορείς να πεις ακόμη ότι το να ασχολείσαι με τις καθημερινές σου υποθέσεις σου δίνει αυτή τη στιγμή δύναμη.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις τονίζουν τη δημιουργική ή παιχνιδιάρικη πλευρά σου και αναδεικνύουν τις ρομαντικές σου κλίσεις. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ανισορροπίες εξουσίας με τους άλλους και όπου υπάρχουν αποκλίσεις και έχεις κίνητρο να διαχειριστείς τα πράγματα δίκαια. Ευτυχώς δε μένεις προσηλωμένη σε αυτό και είσαι στην ευχάριστη θέση να βρεις την τέλεια μέση λύση σήμερα. Η συνάντηση με κάποιον μπορεί να είναι ικανοποιητική και ευεργετική. Αντίθετα, μπορείς να αισθάνεσαι ιδιαίτερα δυνατή καθώς αναπτύσσεις ένα χόμπι ή δημιουργικό έργο και αποκτάς πλεονέκτημα στις τρέχουσες επιδιώξεις σου.

Καρκίνος

Οι ενέργειες του σήμερα αναδεικνύουν τα οφέλη της εξοικείωσης και της απόλαυσης των συνδέσεων σου με τον εσωτερικό κόσμο σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου συναντώντας την Αφροδίτη εκεί, φέρνοντας υπέροχη ενέργεια για να επικεντρωθείς, να θέσεις προτεραιότητες και να ταχτοποιηθείς. Καταστάσεις και δραστηριότητες που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο ασφαλής και άνετα είναι μια τεράστια έλξη. Ταυτόχρονα, είσαι πολύ ευρηματική και μπορείς να εμπνευστείς για να λύσεις ένα πρόβλημα.

Λέων

Η επιθυμία να συνεισφέρεις κάτι πολύτιμο ή να μάθεις ένα θέμα πιο βαθιά μπορεί να είναι ένα υγιές κίνητρο για εσένα αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς είναι φυσικό να ξεπερνάς τα προβλήματα και να αξιοποιείς τις συνθήκες στο έπακρο. Η κοινωνικοποίηση μπορεί να φέρει ανταμοιβές. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, ενισχύοντας την περιέργεια και την επιθυμία σου να μάθεις, να μοιραστείς ή να συνδεθείς. Μπορεί να αναζητήσεις ευκαιρίες για να συνεργαστείς με κάποιον ή να συνεργαστείς σε ένα έργο επικοινωνίας. Ελκύεσαι γενικότερα από πράγματα που βελτιώνουν το μυαλό σου.

Παρθένος

Οι πρακτικές ανέσεις και οι γήινες δραστηριότητες είναι δυνατές σήμερα. Ανησυχείς λιγότερο για την ανεξαρτησία σου, καθώς έχεις το αίσθημα ασφάλειας και η εναρμόνιση και η συνεργασία μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτή την αποστολή αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχεις αρκετά κίνητρα για να τακτοποιήσεις τα χρηματικά ζητήματα ή να φροντίσεις τα τιμαλφή σου. θα διαπιστώσεις ότι η ανάληψη χρημάτων και επιχειρηματικών θεμάτων που έχουν ξεφύγει από τα μάτια σου μπορεί τώρα να είναι ενδυναμωτική. Το να νιώθεις πάνω από τις πρακτικές σου υποθέσεις είναι μια ισχυρή δυνατότητα.

Ζυγός

Εκπέμπεις καλή ενέργεια σήμερα, καθώς η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, ζωντανεύοντας τα συναισθήματα σου και ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη κατά την επίσκεψη της. Διαχειρίζεσαι καλά τη ζωή σου και οι αλληλεπιδράσεις σε ενδυναμώνουν. Η προσοχή σου στρέφεται στην αρμονία των σχέσεων σου, αλλά παίρνεις επίσης το προβάδισμα και αγκαλιάζεις την ανεξαρτησία σου. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ ελκυστικός! Είναι επίσης μια ευχάριστη στιγμή για μάθηση και καθοδήγηση. Είναι μια καλή στιγμή για θετική ενίσχυση, ευγενικές χειρονομίες, καλά νέα και κομπλιμέντα.

Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα σε ενθαρρύνουν να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να τραβήξεις τον εαυτό σου με κάποιο τρόπο για να συγκεντρώσεις δύναμη και να χτίσεις τους εσωτερικούς πόρους σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου, ευθυγραμμιζόμενη με την Αφροδίτη εκεί και ήρθε η ώρα να πάρεις μια ανάσα. Είναι κάτι περισσότερο από την απλή αποφυγή ανταγωνιστικών ή αγχωτικών καταστάσεων. Είναι η στιγμή να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Επωφελείσαι πολύ από το να μειώσεις τις πιέσεις και να διασκεδάσεις περισσότερο σήμερα. Ευτυχώς οι φιλίες μπορούν να φέρουν υποστήριξη και ευχαρίστηση. Έχεις φιλική διάθεση και μπορεί να υπάρξουν εξαιρετικές αλληλεπιδράσεις με κάποιον που σου έχει αποδείξει τον εαυτό του στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, τα πηγαίνεις εύκολα καλά με άτομα από τα δίκτυα σου ή στον κοινωνικό σου κύκλο γενικότερα. Είναι μια στιγμή για να συγκεντρώσεις περισσότερη δύναμη από ή μέσω των διασυνδέσεων σου, των μακροπρόθεσμων σχεδίων και των στόχων ευτυχίας σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ευθυγραμμιζόμενη με την Αφροδίτη. Το να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου είναι υπέροχο. Μπορείς να απολαύσεις κάποια πρόοδο με τη φήμη ή την καριέρα σου, ένα αφεντικό ή ένα διευθυντή. Έχεις την τάση να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα αγαπημένα σου πράγματα και η ιδιαίτερη φροντίδα τους είναι πλέον ευχάριστη. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον ή να συντονιστείς με τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου.

Υδροχόος

Το να μοιράζεσαι απόψεις και μακροπρόθεσμους στόχους μπορεί να είναι επιβράβευση και ενίσχυση σήμερα. Η εύρεση αμοιβαίων ενδιαφερόντων μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εξομάλυνσης των σχέσεων. Η εστίαση σου είναι πιο έντονη απ’ το συνηθισμένο και είσαι έτοιμη να δεις ευκαιρίες εκεί που δε φανταζόσουν ότι υπήρχαν. Είσαι αισιόδοξη και στρατηγική κάτι που ενισχύει τις δεξιότητες σου στον εντοπισμό του εύρους. Μπορείς να νιώσεις ενδυναμωμένη από τις πεποιθήσεις και τις ιδέες σου και από τις τρέχουσες σπουδές ή τα ενδιαφέροντα σου, καθώς η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη στον ηλιακό 9ο οίκο σου.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου να συναντά την Αφροδίτη, μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου ή για ένα συγκεκριμένο άτομο ή έργο. Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για έρευνα ή ένα έργο που απορροφά το πάθος σου. Η ευκαιρία να διευθετήσεις ένα δύσκολο ζήτημα, όπως ένα περίπλοκο συναισθηματικό ζήτημα ή ένα οικονομικό δίλλημα μπορεί να προκύψει τώρα, καθώς έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις στην καρδιά ενός θέματος με περισσότερη διακριτικότητα από το συνηθισμένο. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι πανίσχυρες σήμερα!

Πηγή: Tlife
Exit mobile version