Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

05

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Παπανικολάου: Καβγάς με γιατρό, δείτε βίντεο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Παπανικολάου: Καβγάς με γιατρό, δείτε βίντεο

Άδωνις - Παπανικολάου: Δείτε τον διάλογο του υπουργού Υγείας με τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με γιατρό που ανέδειξε τις ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) και γιατρός του νοσοκομείου, Χρήστος Καραχρήστος, ζήτησε μόνιμες προσλήψεις στο νοσοκομείο και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αντιδρά, δηλώνοντας ότι «αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι» και ότι «οι μαζικές προσλήψεις απαγορεύονται», καθώς «θα χρεοκοπήσει η χώρα».

Εγκαινιάστηκαν δύο πλήρως ανακαινισμένοι όροφοι στο νοσοκομείο Μεταξά -Η ανάρτηση Γεωργιάδη
Ο Μπόρις Τζόνσον πήγε το παιδί του στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου: «Οι υπηρεσίες του ΕΣΥ είναι ανώτερες του ΝΗS»
91% κάλυψη προσωπικού στο Νοσοκομείο Λήμνου – Κίνητρα για τη στελέχωσή του

Στη συνέχεια του διαλόγου του υπουργού Υγείας με τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης ο Άδωνις Γεωργιάδης υιοθέτησε αυστηρό τόνο, καλώντας τον γιατρό να «πει ένα ευχαριστώ στο κράτος» για τις προσπάθειες στο σύστημα υγείας.

Αναλυτικά ο διάλογος Γεωργιάδη – γιατρού

Ο διάλογος των δύο ανδρών αποτυπώθηκε στο βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρίσκεται από ασφυκτική πίεση καθώς οι αρρυθμίες στο ΕΣΥ πολλαπλασιάζονται.

Γιατρός: «Σας παρακαλώ να μιλάτε λίγο πιο σωστά γιατί μιλάτε σε έναν γιατρό του νοσοκομείου που αυτή τη στιγμή ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να κάνουμε περισσότερες εφημερίες για να βγει το πρόγραμμα»

Αδ. Γεωργιάδης: «Είσαι υπουργός Υγείας, τι θα έκανες;»

Γιατρός: «Μαζικές προσλήψεις και κίνητρα στους γιατρούς…»

Αδ. Γεωργιάδης: «Σου απαγορεύονται λοιπόν, δεν μπορεί η Ελλάδα να το κάνει… τι θα κάνεις; Τι θα κάνεις;»

Γιατρός: «Να γίνει…»

Αδ. Γεωργιάδης: «Θα ρίξεις το σύστημα; Θα χρεοκοπήσεις τη χώρα;»

Γιατρός: «Την ώρα που δεν κάνετε προσλήψεις μια συνάδελφός μας κατέρρευσε…»

Αδ. Γεωργιάδης: «Σε παρακαλώ πολύ. Λοιπόν. Είσαι γιατρός, κάνεις θεραπείες, έχεις γίνει επιστήμονας, είσαι με το ΚΚΕ, καλά κάνεις και το λες. Το ΚΚΕ θα μας τα δώσει; Φτάνει!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις