Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

05

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νικόλ Κίντμαν – The Perfect Couple: Εκθαμβωτική η ηθοποιός στην πρεμιέρα της σειράς
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νικόλ Κίντμαν – The Perfect Couple: Εκθαμβωτική η ηθοποιός στην πρεμιέρα της σειράς

Η Νικόλ Κίντμαν αψηφά τον χρόνο: Εκθαμβωτική στα 57 με μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ

Η Νικόλ Κίντμαν παρευρέθηκε στο The Egyptian Theatre την Τετάρτη για την πρεμιέρα της σειράς «The Perfect Couple», όπου πρωταγωνιστεί. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν εκθαμβωτική με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε την στιγμή που πόζαρε δίπλα στους συμπρωταγωνιστές της. Μάλιστα όπως σχολιάζει η daily mail, η Κιντμαν φαινόταν σχεδόν συνομήλικη με την 34χρονη συμπρωταγωνίστριά της Meghann Fahy, και την 33χρονη Eve Hewson.

Η 57χρονη, φόρεσε ένα προσαρμοσμένο φόρεμα halter Ferragamo, με εντυπωσιακό άνοιγμα στο μπούστο, ενώ κρατούσε στον ώμο της ένα μαύρο μπλέιζερ. Τα παπούτσια Paris Texas όπου φόρεσε επιλέχθηκαν από τον στυλίστα Τζέισον Μπόλντεν. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με διακριτικά σκουλαρίκια. Η ίδια, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό L’Officiel αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην μακρόχρονη καριέρα της αλλά και στην ζωή της. Είτε πρόκειται για φιλανθρωπικό έργο είτε για γυρίσματα σε διάφορες χώρες, η Κιντμαν πιστεύει ότι λόγω της δουλειάς της συγκεντρώνει εμπειρίες από τον κόσμο, την παγκόσμια εκπαίδευση και τον πολιτισμό. «Μου δίνει μια καρδιά με ενσυναίσθηση, μου δίνει την ευκαιρία να αγγίξω τις ζωές των ανθρώπων, διαφορετικά δεν μπορώ να τις αγγίξω. Είδα πολλά ντοκιμαντέρ και διάβασα πολλά άρθρα. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να με απασχολούν μόνο τα δικά μου. Ο δικός μου τομέας είναι να κατανοώ, να μαθαίνω και να αντιλαμβάνομαι τις διαφορετικές προοπτικές. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που μου αρέσει να ταξιδεύω και πάντα λέω ότι η δουλειά δεν αφορά μόνο τον εαυτό μου. Όταν κάνετε πράγματα με φιλανθρωπικό ή αφοσιωμένο τρόπο, δεν περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Νιώθω βαθιά ότι η ευθύνη και ο σκοπός μας στον κόσμο είναι να βοηθάμε τους άλλους, όχι να παίρνουμε τον έπαινο των άλλων».

«Αισθάνομαι τα πράγματα πολύ, πολύ, πολύ βαθιά», είπε η Κίντμαν. «Η μαμά μου πάντα έλεγε ότι ήμουν ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Μέρος της πορείας μου ήταν να μάθω να μην καταστρέφω ή να βλάπτω την ψυχική μου υγεία επειδή έχω έναν πολύ περίεργο τρόπο να μπορώ να αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Είναι σαν μια μαγική δύναμη που μπορώ να δείξω, είτε είναι σωματική είτε συναισθηματική, και μπορεί να είναι τρομακτική μερικές φορές». Στην ταινία Babygirl, η Kidman υποδύεται μία CEO που μπλέκει σε μια απαγορευμένη σχέση με έναν νεαρό υπάλληλο (Harris Dickinson), η οποία είναι «πολύ δύσκολη» επειδή τα συναισθήματα που εμπλέκονται είναι «πολύ βαθιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις