Ευριπίδης, Καμπανέλλης, Βραχωρίτης και τραγούδια «έρωτα και αναρχίας» στο Θέατρο Ρεματιάς

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευριπίδης, Καμπανέλλης, Βραχωρίτης και τραγούδια «έρωτα και αναρχίας» στο Θέατρο Ρεματιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Με τρεις θεατρικές παραστάσεις και μια συναυλία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024, τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

06.09.2024 | 16:54

Τη Δευτέρα 9/9 ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου της Ρεματιάς, το έργο «Ο μπαμπάς ο πόλεμος», μια από τις σημαντικότερες αντιπολεμικές κωμωδίες του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου. Ένα διαχρονικό αντιπολεμικό έργο εμπνευσμένο μέσα από ιστορικά γεγονότα, με την υπογραφή του εμβληματικού συγγραφέα Ιάκωβου Καμπανέλλη. Την Τετάρτη 11/9 ο σπουδαίος θεατρικός σκηνοθέτης Σπύρος Βραχωρίτης μας συστήνει μαζί με τους εξαιρετικούς συντελεστές του, την παράσταση «Ο Αλέξανδρος στα παλάτια της μνήμης». Ένα έργο που ενώνει μύθο, ιστορία και τέχνη με επίκεντρο τον Μέγα Αλέξανδρο.

Οι «Τρωάδες» του Ευριπίδη έρχονται την Παρασκευή 13/9, με την συμμετοχή ηθοποιών από Ελλάδα, Πολωνία και Πορτογαλία. Στην παράσταση θα υπάρξει Υπερτιτλισμός, Ακουστική Περιγραφή και Διερμηνεία στην ΕΝΓ για Ισότιμη Πρόσβαση.

 

Το Σάββατο 14/9 η Εύη Μάζη μαζί με την μουσική της παρέα, έρχονται να μας ταξιδέψουν σε «Ιστορίες έρωτα και αναρχίας», με απρόβλεπτες ενορχηστρώσεις πάνω σε διαφορετικούς μουσικούς κόσμους και τραγούδια. Η πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο.

Οι θεατές, χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου. Γίνε και συ κομμάτι της πολιτιστικής ιστορίας του Χαλανδρίου! Η τέχνη μας στηρίζει! Στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της!

Exit mobile version