Η Humanity Greece στο πλευρό του Δήμου Χαλανδρίου και για τους πυρόπληκτους

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Humanity Greece στο πλευρό του Δήμου Χαλανδρίου και για τους πυρόπληκτους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Η εθελοντική οργάνωση HUMANITY GREECE έχει γίνει ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, αλλά και τους πυρόπληκτους συμπολίτες.

06.09.2024 | 17:23

Πολύτιμη και ανεκτίμητη η προσφορά 25 κιβωτίων με είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδόθηκαν, τις προηγούμενες μέρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για τη στήριξη των περίπου 1.200 ωφελούμενων, που αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες. Παράλληλα, η ΑΜΚΕ HUMANITY GREECE συνεργάζεται στενά και με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να ενταχθούν στο Μητρώο Ωφελούμενων, που έχει δημιουργήσει η Οργάνωση, οι πυρόπληκτοι και του Δήμου Χαλανδρίου. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πληγέντες θα στηριχθούν με εξατομικευμένα πακέτα βοήθειας, για έξι μήνες (!) Τα πακέτα περιλαμβάνουν όλα τα αναγκαία αγαθά και είδη καθημερινής διαβίωση και θα προσφέρουν ανακούφιση στους συμπολίτες μας, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, μετά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά.

Οι αιτήσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα υποβάλλονται σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει ορίσει η HUMANITY GREECE. Για τις λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στα τηλ.:

210 68 99 911
210 68 99 919

Ο Δήμος Χαλανδρίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την πολύτιμη και γενναιόδωρη συνεισφορά της HUMANITY GREECE, η οποία αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Exit mobile version