Γονείς 19χρονου Λούνα Παρκ: “Δεν θέλω να πληρώσει κανένας. Θέλω να πονέσουν”

ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς 19χρονου Λούνα Παρκ: “Δεν θέλω να πληρώσει κανένας. Θέλω να πονέσουν”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Θέλω να πονέσουν»: Ξεσπά η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ -Ο διάλογος πριν από το δυστύχημα

06.09.2024 | 19:27

Λίγες εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, η μητέρα του μιλά για πρώτη φορά και ξεσπά κατά των υπευθύνων. Ο 19χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του, όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, το οποίο -σύμφωνα και με τις αυτοψίες- είχε σαπίσει. Η μητέρα του 19χρονου, η οποία είδε το παιδί της να χάνεται μπροστά στα μάτια της, μίλησε στην εκπομπή «livenews» στο Mega, φορώντας ένα μπλουζάκι με τη φωτογραφία του γιου της, ενώ αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού, λίγο πριν από το δυστύχημα.

«Δεν θέλω να πληρώσει κανένας. Θέλω να πονέσουν. Δέκα άνθρωποι τον σκότωσαν. Εγώ αυτό που είδα είναι σαν ταινία. Δεν μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου από την εικόνα που έχω στα μάτια μου. Εκατό κιλά παιδί, ψηλό και εύσωμο, να το ρίξουν έτσι κάτω και να το σακατέψουν. Δεν τους έβλεπα από την ταχύτητα» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του άτυχου 19χρονου.

«Όταν φτάσαμε, μόλις είχε σταματήσει το μηχάνημα» είπε με πόνο ψυχής. «Στην αρχή δεν τους άφηνα να μπουν, αλλά τελικά μπήκαν. Το μηχάνημα έτρεχε υπερβολικά. Σήκωσα τα χέρια μου, ήμουν δίπλα, και λέω στον χειριστή ”τι κάνεις, κόψε, χαμήλωσε” και σηκώνει τα χέρια και γελάει και μου λέει ”άσ’ το, δεν πειράζει”. Αυτός τα είδε μαγκάκια εκεί πάνω και σου λέει ”θα τα περιποιηθώ”. Αυτή την αίσθηση είχα» περιέγραψε η μητέρα του αδικοχαμένου Γιάννη.

Χαλκιδική: Ήταν καρτέρι θανάτου -Αφού παίρνουν τον πόνο στα χέρια τους, μπορούμε και εμείς

Ο πατέρας του 19χρονου πρόσθεσε πως η κοινωνία πονάει γιατί δεν λειτουργεί το σύστημα. «Σκοτώθηκε ένα παιδί. Δεν πρέπει να συλληφθούν κάποιοι άνθρωποι; Η ανομία τρέχει και εμείς πηγαινοερχόμαστε στα μνήματα. Εγώ αυτό δεν το επιτρέπω. Έχουν λίγες μέρες μέχρι τα πορίσματα. Από Δευτέρα, που θα βγάλω στη δημοσιότητα όλες τις έρευνες, θα κλάψει κόσμος. Δεν καταλαβαίνουν τι έχουν κάνει. Διαλύσανε το κρανίο ενός παιδιού για την πλάκα τους. Σκοπός είναι να μην πάει σε ένα νεκροτομείο ένα κουκλί 20 χρόνων επειδή κάποιοι γουστάρανε. Επειδή έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από την πτώση του παιδιού, θα τους κάνω να μην κοιμούνται μήνες». «Ήταν καρτέρι θανάτου. Αφού παίρνουν τον πόνο στα χέρια τους, μπορούμε και εμείς», κατέληξε η μητέρα του.

 

Exit mobile version