Κλέφτρα γρονθοκόπησε νεαρό με κινητικά προβλήματα

ΕΛΛΑΔΑ

Κλέφτρα γρονθοκόπησε νεαρό με κινητικά προβλήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο 25χρονος με τον πατέρα του είχαν προσπαθήσει νωρίτερα να εμποδίσουν την 38χρονη γυναίκα να κλέψει αντικείμενα από το αμάξι της οικογένειας

06.09.2024 | 14:00

Ένα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στον Βόλο. Σύμφωνα με το gegonota.news ένας νεαρός άνδρας με κινητικά προβλήματα γρονθοκοπήθηκε από την γειτόνισσά του, η οποία είχε προσπαθήσει νωρίτερα να κλέψει αντικείμενα από το αυτοκίνητο του πατέρα του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το τοπικό site, το απόγευμα της Τετάρτης η 38χρονη – που οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο – αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του 57χρονου γείτονά της, ο οποίος το είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του, με ανοιχτό το παράθυρο.

Η γυναίκα έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον 25χρονο γιο του και τράπηκε σε φυγή βρίζοντας. Ωστόσο περίμενε να απομακρυνθεί ο γείτονάς της από το σπίτι και όταν λίγη ωρα αργότερα ο 57χρονος έφυγε με έναν φίλο του, εκείνη πήγε έξω από το σπίτι και απειλούσε να βάλει φωτιά για να καούν η σύζυγος και ο νεαρός. Μόλις αντίκρισε τον 25χρονο, η κατηγορούμενη του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε. Ο πατέρας του επέστρεψε σπίτι και η 38χρονη τράπηκε ξανά σε φυγή, αλλά ο νεαρός παρουσίασε παθολογικά προβλήματα από το ξύλο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Ο 57χρονος κατέθεσε μήνυση εις βάρος της 38χρονης το ίδιο βράδυ και βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προσκομιστεί έγγραφο ιατρικής γνωμάτευσης εκ μέρους της κατηγορουμένης που ισχυρίζεται ότι λαμβάνει ουσίες.

Ετικέτες
Exit mobile version