Κτηνοτρόφος Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος – Είχαν ρίξει βιτριόλι στον γιο του

ΕΛΛΑΔΑ

Κτηνοτρόφος Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος – Είχαν ρίξει βιτριόλι στον γιο του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ρέθυμνο: Οι δράστες βασάνισαν τον 69χρονο κτηνοτρόφο πριν τον πυροβολήσουν

06.09.2024 | 17:54

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ο κτηνοτρόφος, θύμα της βάναυσης δολοφονικής επίθεσης το πρωί της Παρασκευής στο ποιμνιοστάσιό του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, το θύμα του πυροβολισμού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση κυρίως λόγω σφαίρας που δέχτηκε στη σπονδυλική του στήλη, την οποία είδαν στην αξονική οι γιατροί, κινδυνεύει να μην τα καταφέρει. Οι δράστες όχι μόνον πυροβόλησαν τον άτυχο 69χρονο, αλλά τον υπέβαλαν και σε βασανιστήρια, καθώς του έκοψαν τη γλώσσα.

Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση στο Ρέθυμνο

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι το πρωί της Παρασκευής άγνωστοι εισέβαλαν στο ποιμνιοστάσιο του κτηνοτρόφου και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 6-7 φορές, με τον 69χρονο να πέφτει στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος. Ο ίδιος φέρεται να κάλεσε τον γιο του ενόσω είχε ακόμα τις αισθήσεις του, ο οποίος τον βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση γύρω στις 7 το πρωί, καλώντας το ΕΚΑΒ.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Οι σφαίρες που δέχτηκε τον έχουν πλήξει στα πόδια, στο χέρι, αλλά και στη σπονδυλική στήλη.

Οσμή βεντέτας η επίθεση εναντίον του 69χρονου -Είχαν επιτεθεί και στον γιο του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 69χρονος κτηνοτρόφος είναι πατέρας του νεαρού που είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό τον περασμένο Ιούλιο στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο. Οι δύο υποθέσεις, η σημερινή επίθεση στον 69χρονο και η επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται άμεσα. Κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων φέρεται να είναι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Exit mobile version