Μπιμπίλας διαθήκη: Σε ποιον θα αφήσει την περιουσία του

ΕΛΛΑΔΑ

Μπιμπίλας διαθήκη: Σε ποιον θα αφήσει την περιουσία του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Έκανα τη διαθήκη μου στα 25 μου»

06.09.2024 | 19:49

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως έχει κάνει διαθήκη καθώς και σε ποιους θα αφήσει την περιουσία του μετά το θάνατό του. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιουσία του, τη διαθήκη αλλά και το πώς προσέχει την υγεία του.

Θοδωρής Αθερίδης: Οι ηθοποιοί είμαστε ήσυχοι έχουμε τον Μπιμπίλα που θα πει ποιος πέθανε και ποιος όχι

«Κατά την διάρκεια της καριέρας μου, τα χρήματα που έβγαζα τα έδινα είτε με τη μορφή δανείου σε κάποιους, είτε με τη μορφή βοήθειας που μου ζητούσαν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, κάποιοι άλλοι δεν την έχουν. Τα περισσότερα από αυτά είναι δανεικά και αγύριστα. Κάποια χρήματα τα πήρα πίσω. Μια φορά έφτασα και στα δικαστήρια γι’ αυτόν τον λόγο και δικαιώθηκα», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έκανα τη διαθήκη μου στα 25 μου» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Δεν έχω και καμία τεράστια περιουσία. Ένα ωραίο σπίτι που μένω, ένα δεύτερο σπίτι που το παραχωρώ, κάποια χρήματα στην άκρη και ένα οικοπεδάκι. Έχω κάνει διαθήκη από τα εικοσιπέντε μου, που απέκτησα το πρώτο μου διαμέρισμα. Έχω μία υπέροχη ανιψιά και πολύ καλούς φίλους. Αυτά που έχω λοιπόν, θα τα πάρουν οι άνθρωποι που αγαπώ», εξομολογείται ο ηθοποιός. Ακολούθως αναφέρεται στο πώς έχει φροντίσει για τα πάντα μέχρι το θάνατο του. «Δεν θ’ αφήσω τα φώτα να σβήσουν. Αν δω ότι βιολογικά δεν τα καταφέρνω, θα σταματήσω, έτσι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος και όχι να σέρνεται πάνω στη σκηνή. Επίσης έχω οργανώσει τόσο καλά στη ζωή μου, πληρώνοντας ασφάλειες, που αν πάθω κάτι, να μην έχω την ανάγκη των άλλων. Επίσης, φροντίζω τον εαυτό μου για να μην αρρωστήσει. Αν προσέχουμε, δεν αρρωσταίνουμε τόσο εύκολα», απαντά χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Exit mobile version