Ειρήνη Μελισσαροπούλου γάμος: Νέα ζωή για τη νεαρή που κατηγορήθηκε για μεταφορά κοκαΐνης

LIFESTYLE

Ειρήνη Μελισσαροπούλου γάμος: Νέα ζωή για τη νεαρή που κατηγορήθηκε για μεταφορά κοκαΐνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έγκυος η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

06.09.2024 | 18:14

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η νεαρή που είχε κατηγορηθεί πως είχε μεταφέρει ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μέσα στη βαλίτσα της. Το πρώην μοντέλο παντρεύτηκε χθες τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Καλογερέλη, στην Ιερά Μόνη Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου.

Ο Γιώργος Καλογερέλης μιλά αποκλειστικά στο Tlife.gr για τον γάμο του και αποκαλύπτει ότι η σύζυγός του είναι έγκυος, ένα γεγονός που γέμισε χαμόγελα ευτυχίας όλη την οικογένεια. «Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά. Βούρκωσα στην εκκλησία. Ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα. Το ίδιο και η Ειρήνη. Το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η γνωριμία του με την Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετρά περισσότερο από τρία χρόνια. «Τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου. Της είχα κάνει έκπληξη και είχε συγκινηθεί. Είχε βάλει τα κλάματα και είπε το ναι. Δεν το περίμενε!». Όπως σημειώνει, η αγαπημένη του έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. «Δεν θέλει να τις σκέφτεται» υπογραμμίζει ο σύζυγός της και προσθέτει: «Δε θέλει να μιλάει γι’ αυτό γιατί ανήκει στο παρελθόν της. Δεν θέλει να μιλάει πλέον γι’ αυτό γιατί ήταν κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή της. Είναι πράγματα που έχει μοιραστεί μαζί μου απλά δεν θέλουμε να τα βγάζουμε προς τα έξω γιατί είναι προσωπικά της Ειρήνης». «Είναι έξι μηνών, τον Δεκέμβριο πρώτα ο Θεός θα γίνω πατέρας! Το μωρό που περιμένουμε είναι αγοράκι και είναι ταγμένο στην Ιερά Μόνη Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου» είπε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου

Υπενθυμίζεται πως η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από μερικά χρόνια, όταν στα 19 της είχε συλληφθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και είχαν κατασχεθεί στην αποσκευή της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Η Ειρήνη παρέμεινε δεκαέξι μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και τη 13η Μαρτίου 2019 αθωώθηκε ομόφωνα στο Ανώτατο Δικαστήριο της πόλης της Κίνας, με συνήγορό της τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος πρόσφατα έγραψε βιβλίο με τίτλο «Η ΑΘΩΩΣΗ», με θέμα την περιπέτεια, τη δίκη και την αθώωση της Ειρήνης. Ο γάμος έγινε στο μοναστήρι στο Μανταμάδο, σε εκπλήρωση τάματος που είχε κάνει η Ειρήνη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ κατά τη διάρκεια της κράτησής της. Το νεόνυμφο ζευγάρι είναι συνάδελφοι και υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. στη Μυτιλήνη.

 

Exit mobile version