Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

06

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Σπανού: «Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν»
LIFESTYLE

Μαρίνα Σπανού: «Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν»

«Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό» ανέφερε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό

Για τη σχέση με τους γονείς της και ειδικότερα με τον πατέρα της Χρήστο Σπανό, μίλησε η νεαρή καλλιτέχνιδα Μαρίνα Σπανού σε νέα της συνέντευξη. Η Μαρίνα Σπανού το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς της. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ποτέ τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν», μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστός και έχει μείνει στην ιστορία μέχρι και σήμερα ως «Ερμής» ο πατέρας της.

«Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν. Τα μεσημέρια τρώω και κάνω τα μαθήματά μου», ανέφερε αρχικά. «Στο σχολείο ήμουν φυτό. Ό,τι μπορείς να φανταστείς με αυτό. Απουσιολόγος, σημαιοφόρος. Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ «κάνε» ή «μην κάνεις» αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις», συνέχισε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.  «Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου», συμπλήρωσε ενώ παράλληλα  εξήγησε ότι ο Χρήστος Σπανός κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη συνεργασία των συναυλιών της.

«Παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις