Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

06

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεφερλής – Νέμο: Δείχνει τον κόσμο που τον αποθεώνει στο θέατρο, μετά τα σχόλια που τον στοχοποιούν ως ομοφοβικό
LIFESTYLE

Σεφερλής – Νέμο: Δείχνει τον κόσμο που τον αποθεώνει στο θέατρο, μετά τα σχόλια που τον στοχοποιούν ως ομοφοβικό

Σεφερλής - Νέμο: Τι δημοσίευσε μετά τις αντιδράσεις για τη νέα του παράσταση - Το ξέρω ότι με αγαπάτε, λέει στο κοινό

Ο Μάρκος Σεφερλής έγινε αντικείμενο συζήτησης στο Twitter – X, μετά τα σχόλια εναντίον του με αφορμή τη νέα παράστασή του. Ο κωμικός στοχοποιήθηκε ως ομοφοβικός, όταν μεταμφιέστηκε στο Nemo, το non-binary άτομο που κέρδισε τη Eurovision, για λόγους σάτιρας. Πολλοί τον κατηγόρησαν για ομοφοβικά αστεία, ενώ οι υποστηρικτές του πέρασαν στην «αντεπίθεση» απαντώντας ότι «αν δεν σας αρέσει, μην τον βλέπετε».

3ο Λεσβιακό Φεμινιστικό Φεστιβάλ στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Ποιο είναι το 24χρονο Nemo που κέρδισε την Eurovision

Μέχρι ώρας, ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει απαντήσει σε όσα γράφτηκαν. Εκείνο που έκανε, ήταν να αναδημοσιεύσει βίντεο που τράβηξαν θεατές της παράστασής του, οι οποίοι τον αποθέωσαν. Μεταξύ των όσων ανέβασε σε stories, συμπεριέλαβε κι ένα βίντεο που τον δείχνει να χαιρετάει το κοινό στην μπροστινή σειρά. Κάποιος από εκεί του λέει «σ’ αγαπάμε» και εκείνος του δίνει το χέρι του, απαντώντας: «Το ξέρω ότι με αγαπάτε γι’ αυτό και είστε εδώ. Και άλλοι με αγαπάνε αλλά..αλλά!». Τότε όσοι βρίσκονταν εκεί, ξέσπασαν σε γέλια.

Το παρασκήνιο πίσω από τις αντιδράσεις εναντίον του

Μέρος της παράστασης, περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024.

Από την πρεμιέρα και μετά, άρχισαν να διαρρέουν στα social media, αποσπάσματα από το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή και πολλοί τον στοχοποίησαν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή.

sef333 47

Στο Twitter – X γράφτηκε ότι ο κωμικός, δεν σατίριζε μόνο το Nemo, αλλά γενικότερα τα άτομα που δηλώνουν πως είναι μη δυαδικού φύλου (non binary).

Ένα από τα μηνύματα εναντίον του, γράφει: «Όταν ο Σεφερλης γεμίζει θέατρο κοροϊδεύοντας μην σου κάνουν εντύπωση περιστατικά βίας. Μη σου κάνει εντύπωση η ομοφοβία. Μη σου κάνει εντύπωση το αστείο για την ” πο..ρα “. Για τα “σύκα”. Για την “αδέρφω ” εκεί έξω. Είμαστε άξιοι της τρισάθλιας μοίρας μας».

sef4444 sef11122 sef1111

Από την άλλη, δεν έλειψαν και τα σχόλια που πήραν θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή, τονίζοντας ότι είναι κάτι που κάνει αρκετά χρόνια και «σε όποιον δεν αρέσει να μην τον βλέπει». Επισήμαναν ακόμη, ότι «ναι, ο Σεφερλής μας φταίει».

seferlisfan7778 seferlisfan777 sferlisfan66 seferlisfan5 seferlisfan333 seferlisfan22 seferlisfan11
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις