Πότε κάνουν σεξ οι περισσότεροι: Μελέτη αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα

PLUS

Πότε κάνουν σεξ οι περισσότεροι: Μελέτη αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι άνθρωποι;

06.09.2024 | 11:59

Μια νέα παγκόσμια μελέτη αποκάλυψε την ακριβή ημέρα και ώρα που οι άνθρωποι κάνουν περισσότερο σεξ. Η εταιρεία λιανικής πώλησης εσωρούχων πολυτελείας Pour Moi διεξήγαγε μια ενδιαφέρουσα έρευνα σε 2.000 σεξουαλικά ενεργούς ενήλικες σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει τις σεξουαλικές συνήθειες της ανθρωπότητας. Μάλιστα, η ημέρα δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη! Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό της τάξης του 43% των ερωτηθέντων είπε ότι το Σάββατο ήταν η αγαπημένη τους μέρα για να κάνουν σεξ. Η Παρασκευή ήρθε δεύτερη με 22% των ερωτηθέντων, ακολουθούμενη από την Κυριακή και την Πέμπτη με 10% και 6% αντίστοιχα. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη και το γεγονός ότι οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι λιγότερο δελεαστικές. Η Δευτέρα ήταν η λιγότερο πιθανή μέρα της εβδομάδας για σεξ, με μόλις 2% των ερωτηθέντων να την κατατάσσουν ως την πρώτη τους προτίμηση. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι βραδινές ώρες είναι οι πιο δημοφιλείς, με τις 10:09 μ.μ. να είναι η πιο σεξουαλικά ενεργή ώρα.

Η λιγότερο πιθανή ώρα που οι ερωτηθέντες ήταν πιθανό να κάνουν σεξ ήταν τα απογεύματα κατά τις καθημερινές, επομένως όσοι απολαμβάνουν μια περιπέτεια στη μέση μιας εργάσιμης ημέρας ανήκουν σε μια σπάνια κατηγορία. Η Δευτέρα στις 1:02 μ.μ. θεωρήθηκε, μάλιστα, η λιγότερο σεξουαλική στιγμή της εβδομάδας.

Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι άνθρωποι;

Επιπλέον, οι ειδικοί ανέλυσαν πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν σεξ, με σχεδόν τους μισούς ερωτηθέντες (48%) να λένε ότι έχουν σε σεξουαλική δραστηριότητα με άλλο άτομο μία φορά την εβδομάδα. Ένα μικρότερο ποσοστό ανθρώπων ανέφερε να κάνει σεξ πιο συχνά, με το 19% των ερωτηθέντων να κάνουν δύο φορές την εβδομάδα, το 13% τρεις φορές την εβδομάδα και το 7% τέσσερις φορές την εβδομάδα. Καθώς η συχνότητα αυξάνεται, το ποσοστό μειώνεται, με μόνο το 1% των συμμετεχόντων να αναφέρει ότι συμμετέχει σε σεξουαλική δραστηριότητα σε καθημερινή βάση. Το πόσο συχνά οι ενήλικες θα ήθελαν να κάνουν σεξ έχει μια διαφορετική ανταπόκριση για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Οι ενήλικες γενικά πιστεύουν ότι το σεξ δύο φορές την εβδομάδα είναι το ιδανικό, και οι άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 και 45 ετών ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Αλλά οι γυναίκες στην ίδια ηλικιακή ομάδα βρέθηκαν να έχουν την υψηλότερη σεξουαλική ορμή, αποκαλύπτοντας ότι το σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική ποσότητα.

Ετικέτες
Exit mobile version