Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

06

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γκαβέλας Παραολυμπιακοί: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκαβέλας Παραολυμπιακοί: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη

«Ιστορική εμφάνιση»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Νάσο Γκαβέλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα Τ11 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.  «Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς αγώνες, μετά την ιστορική εμφάνιση του Νάσου Γκαβέλα στα 100 μέτρα Τ11, με οδηγό τον Γιάννη Νυφαντόπουλο! Χρυσός στο Τόκιο, χρυσός και σήμερα στο Παρίσι! Θερμά συγχαρητήρια!» έγραψε στο twitter.

Ο νεαρός Παραολυμπιονίκης δέχτηκε συγχαρητήρια και από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα Τ11 κατέκτησε ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Νάσος Γκαβέλας με τον οδηγό του Γιάννη Νυφαντόπουλο στο Παρίσι, ο μοναδικός αθλητής μας του στίβου με δύο διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες! Θερμά συγχαρητήρια στον λαμπρό μας σπρίντερ!» έγραψε.

«Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο για τον Αθανάσιο Γκαβέλα! στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αυτή τη φορά μετά το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο, στο αγώνισμα των 100 μέτρων (κατηγορία Τ11), με “οδηγό” του τον Γιάννη Νυφαντόπουλο. Θερμά συγχαρητήρια!» έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Νάσο Γκαβέλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα των 100μ. στην κατηγορία Τ11 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Με οδηγό τον πρωταθλητή Γιάννη Νυφαντόπουλο τερμάτισε πρώτος χαρίζοντας για 2η συνεχόμενη διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας» αναφέρει από την πλευρά του το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις