Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

06

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Lady Gaga σύντροφος: Ο ρόλος της μητέρας της στη γνωριμία τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga σύντροφος: Ο ρόλος της μητέρας της στη γνωριμία τους

H Lady Gaga «λιώνει» για τον αρραβωνιαστικό της -Ο ρόλος της μητέρας της στη γνωριμία τους

Μέλι στάζει το στόμα της Lady Gaga για τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Πολάνσκι, όπου αποκάλυψε την παρέμβαση της μητέρας της για τη γνωριμία τους, πώς είναι μαζί αλλά και το γεγονός ότι σταμάτησε να καπνίζει μαριχουάνα. Η πρωταγωνίστρια της επερχόμενης ταινίας Joker – η οποία μονοπώλησε τα φλας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας- παραχώρησε συνέντευξη στη Vogue και μίλησε πολύ για τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Πολάνσκι και είπε ότι τη βοήθησε σε μια σκοτεινή περίοδο της ζωής της, κατά την οποία πάλευε με την ψυχική υγεία. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε περίπου την Πρωτοχρονιά του 2019 και επισημοποιήθηκε στο Instagram στις αρχές του 2020, αν και παραμένουν ιδιωτικοί για την προσωπική τους ζωή.

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη»

Όπως είπε στη Vogue: «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν τον Μάικλ. Είναι τόσο έξυπνος και τόσο ευγενικός. Και η ζωή του και η δική μου είναι πολύ διαφορετικές. Είναι πολύ κλειστός τύπος και δεν είναι μαζί μου για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το ότι ταιριάζουμε ο ένας με τον άλλον. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλω να ξέρουν οι θαυμαστές μου είναι ότι είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είμαι υγιής. Νιώθω ότι η τελευταία φορά που είχαν νέα μου ήταν από την εποχή του Chromatica και εκείνο το άλμπουμ αφορούσε μια απολύτως φρικτή περίοδο για εμένα με την ψυχική μου υγεία. Ήμουν σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος». «Πάλευα για χρόνια πριν από αυτό. Αλλά όλα άρχισαν να αλλάζουν. Επειδή είχα έναν πραγματικό φίλου που έβλεπε γιατί ήμουν δυστυχισμένη. Και δεν φοβόταν να μου κρατήσει πραγματικά το χέρι. Και να με γνωρίσει. Σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο». Ο αρραβώνας του ζευγαριού αποκαλύφθηκε φέτος τον Ιούλιο με τον Μάικλ Πολάνσκι να γονατίζει τον Απρίλιο για να της κάνει την πρόταση γάμου μετά από μια μέρα αναρρίχησης.

Πώς γνωρίστηκαν Lady Gaga και Μάικλ Πολάνσκι

Όπως αποκάλυψε πάντως η Lady Gaga, η μητέρα της Σίνθια ήταν αυτή που τον γνώρισε πρώτη και πίστευε ότι ήταν τέλειος για την κόρη της, λέγοντάς της: «Νομίζω ότι μόλις γνώρισα τον σύζυγό σου!».

Κι ενώ η Gaga επέμενε στη μητέρα της πως «δεν ήταν έτοιμη» να γνωρίσει τον σύζυγό της, όπως δήλωσε στη Vogue, ενθουσιάστηκε με την προοπτική να τον συναντήσει για πρώτη φορά στο πάρτι για τα 40α γενέθλια του ιδρυτή του Facebook, Σον Πάρκερ. Αφού όντως τον γνώρισε, η Lady Gaga είπε πως μίλησαν «για τρεις ώρες» και είχαν την πιο «καταπληκτική συζήτηση». Ακολούθησαν εβδομάδες τηλεφωνημάτων πριν τελικά βγουν το πρώτο τους ραντεβού.

Η σχέση τους άνθισε κατά τη διάρκεια του lockdown όπου έμεναν στο σπίτι της στο Μαλιμπού για πάνω από ένα χρόνο, με την τραγουδίστρια να περιγράφει το διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά της και τη συγκατοίκηση με τον επιχειρηματία ως «πραγματικά κάπως ξεχωριστή».Ο Μάικλ από την πλευρά του, πρόσθεσε στη Vogue πως το να περάσουν μαζί το lockdown, κατά τη διάρκεια του οποίου έτρωγαν πίτσες και απολάμβαναν βόλτες και καφέ μαζί, ήταν ένα «περίεργο είδος κανονικότητας» που επέτρεψε στη σχέση τους να αναπτυχθεί με «πραγματικό τρόπο».

«Έκοψα και τη μαριχουάνα»

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, η Lady Gaga, η οποία μονοπώλησε τα φλας με τη θεατράλε εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αποκάλυψε ότι κάπνιζε μαριχουάνα για πολλά χρόνια και πλέον το έχει κόψει. Όπως είπε, όταν έσπασε το ισχίο της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Born This Way Ball» πριν από περίπου 10 χρόνια, άρχισε να υποφέρει από ινομυαλγία, μια χρόνια διαταραχή που προκαλεί μυϊκούς πόνους. Αλλά στην περιοδεία της το 2022 με τίτλο «Chromatica» δεν πονούσε πλέον και σταμάτησε τη χρήση ναρκωτικών. «Έβγαλα την περιοδεία χωρίς πόνο. Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και χρόνια. Έχω αλλάξει. Πολύ» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός προσθέτοντας πως το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει «αναφέρεται κατά πολλούς τρόπους σε εκείνη την εποχή, αλλά από μια σκοπιά ευτυχίας και όχι δυστυχίας». «Και τώρα, ο Μάικλ κι εγώ είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που οργανώνουμε τη ζωή μας και το γάμο μας» πρόσθεσε η Lady Gaga.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις