Σακίλ ΜακΚίσικ παιδιά: Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σακίλ ΜακΚίσικ παιδιά: Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σακίλ ΜακΚίσικ παιδιά: Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψαν οι ίδιοι μιλώντας στο ένθετο «S»

07.09.2024 | 20:43

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνει ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς η καλλονή σύζυγός του Μπερίλ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψαν οι ίδιοι μιλώντας στο ένθετο «S» των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. «Η ιστορία αγάπης µας ξεκίνησε πριν από πεντέµισι χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Από τη στιγµή που ο Σακ µε είδε για πρώτη φορά, ήξερε ότι θα γίνω γυναίκα του. Εγώ, από την άλλη, δεν είχα καµία ιδέα! Μου ζήτησε το µέγεθος του δαχτυλιδιού µου την πρώτη φορά που µιλήσαµε και εγώ αστειευόµενη απάντησα: “Μπορούµε να το ανακαλύψουµε µαζί.”

Μόλις τρεις µήνες αργότερα παντρευτήκαµε στην Γκαζιαντέπ, στην Τουρκία, όπου έπαιζε µπάσκετ εκείνη την εποχή. ∆εν ενηµερώσαµε τις οικογένειές µας ότι επρόκειτο να παντρευτούµε και έτσι ήµασταν µόνο οι δυο µας στο δηµαρχείο. Στην Τουρκία χρειάζονται δύο µάρτυρες και οι δικοί µας ήταν ο βοηθός προπονητή και ο γενικός διευθυντής της οµάδας του Σακ» εξομολογείται η Μπερίλ ΜακΚίσικ.

Η Μπερίλ µάλιστα περιγράφει και το πώς είναι η ζωή δίπλα σε έναν καταξιωµένο µπασκετµπολίστα. «Πριν γνωρίσω τον Σακ, δεν είχα πάει ποτέ σε αγώνα µπάσκετ. Γρήγορα έµαθα τα µυστικά του αθλήµατος ως σύζυγός του, ανακαλύπτοντας πόσο διαφορετική µπορεί να είναι η ζωή όταν είσαι παντρεµένη µε έναν επαγγελµατία µπασκετµπολίστα. Η καριέρα του περιλαµβάνει συνεχείς µετακινήσεις, µε όλα τα πάνω και τα κάτω που φέρνουν οι νίκες και οι ήττες. Ως κάποια που πάντα εξέφραζε τα συναισθήµατά της, έπρεπε να µάθω πώς και πότε να τα εκφράζω, ανάλογα µε τα αποτελέσµατα των αγώνων του Σακ».

Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο. Η ξανθιά καλλονή µέσω του «Secret» στέλνει το δικό της µήνυµα στις γυναίκες που αντιµετωπίζουν προβλήµατα κατά τη διάρκεια της κύησης. «Το ταξίδι µας προς τη γονεϊκότητα δεν ήταν εύκολο. Εχω υποστεί δύο εξωµήτριες εγκυµοσύνες, µία αποβολή και, µέσα σε αυτές τις προκλήσεις, τη γέννηση του όµορφου γιου µας, του πολύτιµου µωρού µας, µετά την καταιγίδα. Υπήρχαν στιγµές που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως δεν θα µπορέσω να κάνω παιδιά, αλλά εκείνος ήταν εκεί, ξαπλωµένος στο στήθος µου έπειτα από µια αγχωτική εγκυµοσύνη, όπου φοβόµουν ότι δεν θα ήταν δυνατό.

Η γέννησή του γιου µας στις 13 Σεπτεµβρίου 2021, στην Αθήνα, µας έφερε απέραντη χαρά. Ηταν πάντα ένα ήρεµο µωρό, µε κανονικό πρόγραµµα ύπνου και ένα συνεχές χαµόγελο, που φωτίζει τις µέρες µας. Παρ’ όλα αυτά, φοβόµουν να µείνω ξανά έγκυος, αβέβαιη αν η επόµενη φορά θα ήταν το ίδιο οµαλή. ∆ύο χρόνια µετά τη γέννηση του γιου µας, ανακάλυψα ότι ήµουν ξανά έγκυος. ∆εν επέτρεψα στον εαυτό µου να ενθουσιαστεί µέχρι να κάνω το πρώτο υπερηχογράφηµα. Αλλά µετά από αυτό χρειάστηκα επείγουσα χειρουργική επέµβαση, το 2023, όπου αφαίρεσαν µία από τις σάλπιγγές µου. Ακόµα και µετά από µια τόσο σηµαντική επέµβαση, η αγάπη και η υποστήριξή µου για τον Σακ και την καριέρα του δεν κλονίστηκαν – παραβρέθηκα στον αγώνα του µόλις δύο µέρες µετά το χειρουργείο.

Υστερα από αυτή την εµπειρία, ξεκίνησα αντισύλληψη, ανασφαλής για το αν ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά. Κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ µε την Μπαρτσελόνα, κρύωσα και µου συνταγογραφήθηκαν αντιβιοτικά. ∆εν είµαι σίγουρη αν τα αντιβιοτικά επηρέασαν την αντισύλληψή µου, αλλά σύντοµα µετά ανακάλυψα ότι ήµουν ξανά έγκυος. Αρχικά, µε εξέπληξε – απρόσµενος συνδυασµός χαράς και άγχους. ∆εν µπορούσα να πιστέψω πλήρως ότι όλα θα πάνε καλά, µέχρι να περάσουµε το πρώτο τρίµηνο. Αυτή η εγκυµοσύνη είχε επίσης τις προκλήσεις της.

Αντιµετώπισα ένα πρόβληµα µε έναν διαχωρισµό µεταξύ του σάκου και της µήτρας µου, που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά από τον πλακούντα µου. Αν και οι γιατροί µε διαβεβαίωσαν ότι θα θεραπευτεί µε ξεκούραση, ο φόβος ότι κάτι µπορεί να πάει στραβά παρέµεινε στο µυαλό µου.

Τώρα, καθώς πλησιάζω στην πλήρη ανάρρωση, είµαστε ενθουσιασµένοι να µοιραστούµε τα νέα µας µε την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυµαστές µας στην Ελλάδα: Περιµένουµε το δεύτερο παιδί µας τον Φεβρουάριο του 2025! Σας ευχαριστούµε για τη συνεχή υποστήριξη και τα υπέροχα µηνύµατα που έχουµε λάβει κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού».

Exit mobile version