Σητεία: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές

ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Συνελήφθησαν δυο άτομα που αφαιρούσαν τσάντες και πορτοφόλια

07.09.2024 | 13:30

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας τέσσερις περιπτώσεις κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Σητείας. Για τις υποθέσεις αυτές, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από 10.08.2024 έως 06.09.2024α είχαν διαπράξει τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις τους δίκυκλη μοτοσυκλέτα προέβησαν στην αφαίρεση τσαντών και πορτοφολιών από τρεις ημεδαπούς παθόντες, ενώ αφαίρεσαν από μια οικία ηλεκτρική συσκευή και διάφορα αντικείμενα.

Αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, τραπεζικές κάρτες με τις οποίες στη συνέχεια προέβαιναν σε αγορές, μια τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί να επιβαίνουν στη δίκυκλη μοτοσυκλέτα και συνελήφθησαν ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και των αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Ετικέτες
Exit mobile version