Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

07

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου – Παπαδάκης: Ποια είναι η δημοσιογράφος που θα βρίσκεται στο «Καλημέρα Ελλάδα»
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου – Παπαδάκης: Ποια είναι η δημοσιογράφος που θα βρίσκεται στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου - Παπαδάκης: Εργάζεται για πολλά χρόνια στον ANT1

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για 34η χρονιά. Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι μαζί με τον οικοδεσπότη της πρωινής εκπομπής, θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος και ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου εργάζεται για πολλά χρόνια στον ANT1, ούσα και συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, ωστόσο από αυτήν τη σεζόν θα τη βλέπουμε στο τραπέζι δίπλα στον παρουσιαστή.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Έδεσσα του νομού Πέλλας. Έχει σπουδάσει Ανθρωπιστικές Επιστήμες- Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και Δημοσιογραφία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια και Γενική Διοίκηση και μεταπτυχιακού στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία. Σήμερα εργάζεται στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με τον επαγγελματικό της λογαριασμό στο LinkedIn. Το καλοκαίρι του 2022 παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή του Ant1 «Καλοκαίρι μαζί».

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί από την πρώτη στιγμή με στήριξε τόσο πολύ… Ήταν συγκινητική η στήριξη που δέχτηκα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Μετά από τόσα χρόνια το λέω και συγκινούμαι. Γιατί από το 2004 κάνουμε συνδέσεις μαζί και μου είπε “όρμα, δώσε ό,τι μπορείς καλύτερο”. Με συγχωρείτε» είχε δηλώσει συγκινημένη η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου στο φινάλε της καλοκαιρινής εκπομπής. Από το 2016 έως το 2018 έχει εργαστεί ως επικεφαλής στην ιστοσελίδα www.amna/macedonia.gr του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και από το 2015 έως 2021 ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρακτορείο FM 104,9 του ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων).

Το 2017 έχει παρουσιάσει και επιμεληθεί την επιχειρηματική εκπομπή -Τhey made it- η οποία προβλήθηκε στην ΕΡΤ3. Από το 2015 έως το 2016 έχει διδάξει στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Από το 2000 έως το 2015 και από το 2018 έως σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος του τμήματος Ειδήσεων κ ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα ως ανταποκρίτρια της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα. Παράλληλα για δυο χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 (ψυχαγωγικό πρόγραμμα) με απευθείας συνδέσεις από Θεσσαλονίκη. Επιπρόσθετα έχει παρουσιάσει εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς και άλλους σκοπούς, βραβεύσεις προσώπων και εορταστικές εκδηλώσεις. Από το 2002 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις