Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

07

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Ο διάσημος ηθοποιός βρήκε το “λιμάνι” του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Ο διάσημος ηθοποιός βρήκε το “λιμάνι” του

Μπραντ Πιτ - Ινές ντε Ραμόν: Φίλοι του εξηγούν τι σημαίνει για εκείνον

Οκτώ χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται ήδη το ίδιο σπίτι με την επιχειρηματία Ines de Ramon. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 60χρονος Brad και η 34χρονη Ines στάθηκαν δίπλα-δίπλα στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η απόφαση να ποζάρουν για τις κάμερες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Wolfs», όπου ο Μπραντ Πιτ συμπρωταγωνιστεί με τον καλό του φίλο Τζορτζ Κλούνεϊ, σημαίνει ότι λένε ανοιχτά στον κόσμο πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, ο δύο φορές παντρεμένος πατέρας έξι παιδιών είναι τόσο ερωτευμένος, που οι φίλοι του λένε ότι είναι έτοιμος να ξαναπαντρευτεί και να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. Ο Μπραντ Πιτ έχει σίγουρα πολλά κοινά με την Ινές, η οποία, στα 34 της, είναι 26 χρόνια νεότερή του. Και οι δύο αγαπούν τα σκυλιά και είναι σκληρά εργαζόμενοι και διαζευγμένοι. Οι γνώστες λένε ότι είναι «δυναμική», κάτι που είναι ακριβώς ο τύπος του Μπραντ.

Οι δρόμοι του αντιμαχόμενου ζευγαριού παραλίγο να διασταυρωθούν στην Ιταλία, επειδή και οι δύο τελευταίες ταινίες -της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ- είχαν πρεμιέρα εκεί, αλλά οι διοργανωτές εξασφάλισαν ότι δεν θα βρίσκονταν ταυτόχρονα στην ετήσια εκδήλωση.

Οδυνηρά χρόνια

Όπως και να ‘χει, ο Μπραντ και η Ινές ντε Ραμόν -στέλεχος κοσμηματοπωλείου- φαίνεται να έχουν αποτινάξει τη σκιά του προηγούμενου γάμου τους, με το ζευγάρι να περνάει χρόνο στον γαλλικό αμπελώνα, όπου ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Αντζελίνα το 2014. Οι φίλοι του λένε ότι τον βοηθάει να ξεπεράσει μερικά επώδυνα χρόνια. Ένας φίλος δήλωσε στη Sun: «Ο Μπραντ δεν είναι κάποιος που το κάνει αυτό για το θεαθήναι. Είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Το να εμφανίζονται μαζί στη Βενετία αποτελεί ένα ακόμη βήμα στη σχέση τους. Οι φίλοι του είναι πραγματικά ευγνώμονες που νιώθει τόσο ευτυχισμένος, γιατί έχει περάσει πολλά». Ο Μπραντ Πιτ στάθηκε δίπλα στον παλιό του φίλο Τζορτζ Κλούνεϊ και στη σύζυγό του Αμάλ όταν η Ines έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί την Κυριακή. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία «Wolfs», όπως προαναφέρθηκε, τους βοηθάει να διευκολυνθούν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως και η 46χρονη σήμερα δικηγόρος Amal, η Ines δεν ανήκε στον χώρο της showbiz, και μάλιστα καμία από τις δύο είναι δεν είναι αμερικανικής καταγωγής. Η Ινές, η οικογένεια της οποίας κατάγεται από την ισπανική πρωτεύουσα Μαδρίτη, μεγάλωσε στη Γενεύη της Ελβετίας, σε έναν, σύμφωνα με πληροφορίες, άνετο τρόπο ζωής, πριν σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια εργάστηκε σε ένα ξενοδοχείο και στον οίκο δημοπρασιών Christie’s στη Γενεύη. Έχει, επίσης, την ιδιότητα της «προπονήτριας υγείας σε θέματα διατροφής». Μόλις το 2014 μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου βρήκε δουλειά στην πολυτελή εταιρεία κοσμημάτων De Grisogono στη Νέα Υόρκη.

Ζευγάρι με ηθοποιό του «Vampire Diaries»

Τέσσερα χρόνια αργότερα ερωτεύτηκε τον ηθοποιό της σειράς «The Vampire Diaries» Paul Wesley, 42 ετών, και έστησαν σπίτι στο Λος Άντζελες. Αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2019 μετά από ένα ειδύλλιο που φαίνεται να ήταν θυελλώδες, αλλά η ένωση δεν ανακοινώθηκε μέχρι τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Η επιχειρηματίας δεν δημοσίευσε για τη σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Paul έκανε μόνο περιστασιακές αναφορές για τις κοινές τους διακοπές. Το ειδύλλιο τελείωσε μέσα σε τρία χρόνια, με τη μόνη διαμάχη να φαίνεται ότι ήταν ποιος θα έπαιρνε την κηδεμονία του σκύλου τους, Gregory.

Ο Paul, του οποίου ο πρώτος γάμος με τη συμπρωταγωνίστρια Torrey DeVitto, 40 ετών, διήρκεσε μόνο δύο χρόνια, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2023 επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές». Όμως η σχέση τους λέγεται ότι έληξε τον προηγούμενο χρόνο, τον Απρίλιο. Λίγους μήνες μετά από αυτό, η Ines άρχισε να βλέπει τον Brad.

Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Πότε εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί

Το ζευγάρι, που ήταν φίλοι πριν βγουν ραντεβού, εθεάθη για πρώτη φορά μαζί σε μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2022. Έναν μήνα αργότερα την είδαν στο παρασκήνιο σε μια εκδήλωση για την παρουσίαση της ταινίας «Babylon» του Μπραντ Πιτ, ενώ εμφανίστηκε και στο πάρτι γενεθλίων του. Το ζευγάρι υποδέχθηκε το νέο έτος μαζί -πηγαίνοντας για ένα ρομαντικό διάλειμμα στο Μεξικό- και τον Φεβρουάριο βρέθηκαν στο Παρίσι (την πόλη του έρωτα). Μια πηγή ανέφερε σε ένα περιοδικό ότι ο Μπραντ μαγείρευε δείπνα υπό το φως των κεριών στο σπίτι του στο Καρμέλ της Καλιφόρνια, το οποίο έχει θέα στον Ειρηνικό. Συγκεκριμένα, είπε: «Κάνουν γυμνοί μπάνιο στον ωκεανό. Δεν έχει νιώσει έτσι εδώ και χρόνια». Νωρίτερα φέτος ο Μπραντ πούλησε ένα από τα άλλα σπίτια του, μια έπαυλη στην περιοχή Los Feliz του Λος Άντζελες.

 

Υψηλής μόρφωσης

Φαίνεται ότι αυτό έγινε για να μπορέσει το ζευγάρι να κάνει μια νέα αρχή σε ένα δικό του σπίτι στην ίδια πόλη, ένα μοντέρνο ακίνητο τριών υπνοδωματίων με δική του πισίνα. Λέγεται ότι σύστησε την Ines σε κάποια από τα παιδιά του, αν και είναι απίθανο να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα μεγαλύτερα παιδιά του, ο Maddox, 23 ετών, και ο Pax, 20 ετών, που έχουν ελάχιστη ή και καμία σχέση με τον πατέρα τους. Έχοντας προηγουμένως παντρευτεί τις σταρ του κινηματογράφου Τζένιφερ Άνιστον, 55 ετών, και Αντζελίνα Τζολί, 49, και έχοντας βγει με μια σειρά από μοντέλα, το νέο ειδύλλιο είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων. Η Ines είναι μια πολύ μορφωμένη επιχειρηματίας που έχει κάνει επιτυχία στη ζωή της χωρίς να χρειάζεται έναν διάσημο σύζυγο.

Πριν γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ είχε ανέβει στον υψηλό ρόλο της αντιπροέδρου της Anita Ko jewellery, μιας μάρκας την οποία έχουν φορέσει προσωπικότητες όπως η Σαρλίζ Θερόν και η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ένας φίλος της είπε: «Η σχέση τους αφορά τους ίδιους, δεν αφορά το κοινό». Ακόμα και όταν η Ines παρευρισκόταν σε κοσμικές εκδηλώσεις και σε πρεμιέρες ταινιών, δεν φωτογραφήθηκε με το άλλο της μισό. Αυτό όμως άρχισε να αλλάζει στο φετινό βρετανικό Grand Prix της Formula 1 στο Silverstone, όπου το ζευγάρι εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι. Ο Μπραντ Πιτ, του οποίου τα άλλα παιδιά είναι η Zahara, 19 ετών, η Shiloh, 18 ετών, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 16 ετών, σίγουρα δεν χρειάζεται άλλο δράμα στην προσωπική του ζωή.

Έχει εμπλακεί σε μια συνεχιζόμενη νομική διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί για τον γαλλικό αμπελώνα τους, το Chateau Miraval. Ο Μπραντ είναι θυμωμένος που η πρώην σύζυγός του πούλησε το μερίδιό της σε άλλο πρόσωπο χωρίς να πάρει πρώτα τη γνώμη του. Είναι αποφασισμένος να κρατήσει το πανέμορφο κτήμα και πήγε εκεί το καλοκαίρι την Ines, η οποία μιλάει άπταιστα γαλλικά.

Οι διαμάχες μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης διαμάχης τους για την κηδεμονία, η νομική ομάδα της Αντζελίνα προέβη επίσης σε κατηγορίες μέσω δικαστικών καταθέσεων ότι εκείνος ήταν βίαιος κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με την οικογένειά τους το 2016. Ο Μπραντ έχει παραδεχθεί ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ και είχε παρακολουθήσει μια ομάδα των Ανώνυμων Αλκοολικών, αλλά οι φίλοι του επιμένουν ότι το ποτό το έχει αφήσει πίσω πια. «Την επόμενη εβδομάδα θα είναι η οκταετής επέτειος του χωρισμού. Έχει κάνει βήματα για να αλλάξει», έχουν πει. Επικεντρωνόμενος περισσότερο στην καριέρα του, ο Μπραντ Πιτ γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία του στα βραβεία το 2020, όταν κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην πολυβραβευμένη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon A Time… In Hollywood».

Τόσο ο Μπραντ όσο και η Αντζελίνα ήθελαν πολύ να βρεθούν στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου οι μεγάλες ταινίες του φετινού φθινοπώρου διεκδικούν την προσοχή. Την Πέμπτη η Αντζελίνα εμφανίστηκε για την πρεμιέρα της ταινίας «Maria», στην οποία υποδύεται την Ελληνίδα σταρ της όπερας Μαρία Κάλλας. Δύο ημέρες αργότερα ο Μπραντ έφτασε με ένα ταχύπλοο μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο νησί Λίντο της Βενετίας, όπου διεξάγεται το φεστιβάλ, και οι δύο ντυμένοι με ασορτί λευκά πουκάμισα. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Βενετίας, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα, δήλωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν στο Λίντο». Ενώ η ταινία της Αντζελίνα χειροκροτήθηκε από το κοινό, που στεκόταν όρθιο επί επτά λεπτά, οι κριτικοί δεν ήταν τόσο «ζεστοί» με τους «Λύκους» του Μπραντ και του Τζορτζ. Με την Ινές στη ζωή του, ίσως ο Μπραντ Πιτ ξεπεράσει, επιτέλους, την οκταετή διαμάχη του με την Αντζελίνα Τζολί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις