Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

08

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Πουλικάκος φυλακή: Η αποκάλυψη του ροκά
LIFESTYLE

Δημήτρης Πουλικάκος φυλακή: Η αποκάλυψη του ροκά

Δημήτρης Πουλικάκος φυλακή: "Ιστορία για αγρίους. Δέκα χρόνια δεν μου έφταναν που με διέσυραν; Είχα λεφτά να πληρώνω δικηγόρους;".

Τα χαρτιά του για τη ζωή, την πολιτική και την τέχνη άνοιξε ο Δημήτρης Πουλικάκος στη RealLife. Ο γνωστός ροκ τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, όπου αναφέρθηκε στις ψευδείς κατηγορίες εναντίον του αλλά και τη σχέση του με τον χρόνο που περνάει. «Με τον Χατζιδάκι δεν κάναμε κολλητή παρέα αλλά τον ήξερα και με ήξερε. Είχαμε καλή σχέση και είχα δουλέψει και στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Είχα κάνει τότε έξι μήνες φυλακή προφυλακισμένος για τη δήθεν δολοφονία της πρώην συζύγου μου. Άλλη ιστορία για αγρίους», θυμάται ο Δημήτρης Πουλικάκος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Είχε η «Βραδινή» τίτλο: «Από τον Κορυδαλλό κατευθείαν στο Τρίτο». Γιατί να κινηθώ νομικά εναντίον τους; Δέκα χρόνια δεν μου έφταναν που με διέσυραν; Είχα λεφτά να πληρώνω δικηγόρους; Με έγραφαν αυτοί, τους έγραφα κι εγώ. Έχω ωραίους τίτλους μαζεμένους. «Στο σκαμνί για φόνο ο Πουλικάκος» με τεράστια γράμματα. Η «Ελεύθερη Ώρα» είχε κυκλοφορήσει για πάρτη μου. Τα δύο πρώτα φύλλα μόνο για μένα έλεγαν. Τι έχουν δει τα ματάκια μου, είμαι και 82 ετών», περιγράφει ο σπουδαίος καλλιτέχνης. «Με τον χρόνο δεν έχω πρόβλημα. Μέχρι στιγμής, so far so good, που λέμε και στο χωριό μου. Έχουμε κάποια προβληματάκια αλλά εντάξει, γκρινιάζουμε αλλά δεν παραπονιόμαστε», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Πουλικάκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις