Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

08

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάκκαβα για Γκουντάρα: «Τον αγαπάω βαθιά, θέλω να γεράσω μαζί του στο ίδιο μαξιλάρι»
LIFESTYLE

Κάκκαβα για Γκουντάρα: «Τον αγαπάω βαθιά, θέλω να γεράσω μαζί του στο ίδιο μαξιλάρι»

"Είναι ένας υπέροχος σύζυγος, που με στηρίζει, με αγαπάει και μπαίνει αποδεδειγμένα μπροστά" διευκρινίζει η Ναταλί Κάκκαβα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ναταλί Κάκκαβα στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον ευτυχισμένο γάμο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και την πρόσφατη τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Θα ξαναέκανες εκπομπή με τον Γρηγόρη;

Το έχω πει πολλές φορές πως είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του άντρα μου. Είναι τόσο εξαιρετικός επαγγελματίας και τόσο καλό παιδί, που όποιος συνεργάζεται μαζί του είναι τυχερός. Έχοντας συνυπάρξει μαζί του και τηλεοπτικά, μπορώ πλέον να επιβεβαιώσω. Εκείνος δεν ξέρω αν πέρασε καλά μαζί μου.

Ξέρω ότι αγχώθηκε τόσο πολύ για μένα, να με προστατεύσει απ’ όλα τα κακώς κείμενα, που ίσως εκείνος να μην το απόλαυσε όσο εγώ. Κι επειδή θέλω να είμαι αντικειμενική, μου αρέσουν τόσο πολύ με την Κατερίνα Καινούργιου, που πιστεύω ότι δεν θα ξαναέμπαινα ανάμεσα τους. Να τους ευχηθώ, λοιπόν, καλή επιτυχία και φέτος και εννοείται πως, όποτε με καλούν, θα είμαι δίπλα τους γιατί κάθε φορά περνάω υπέροχα.

Είστε τόσο ερωτευμένοι όσο φαίνεται;

Θα μιλήσω μόνο για μένα. Είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη με τον άντρα μου. Τον αγαπάω βαθιά και θέλω να γεράσω μαζί του στο ίδιο μαξιλάρι. Είναι ένας υπέροχος σύζυγος, που με στηρίζει, με αγαπάει και μπαίνει αποδεδειγμένα μπροστά σε όποιον πάει να με πειράξει. Νιώθω ασφαλής δίπλα του. Και ξέρω ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για τα πάντα. περνάμε καλά μαζί και θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο ο ένας με τον άλλο. Κυρίως όμως είναι ένας υπέροχος πατέρας, που τα παιδιά μας τον λατρεύουν και τον έχουν σαν πρότυπο. Καμιά φορά μάλιστα «ζηλεύω» την αδυναμία που του έχουν αλλά ταυτόχρονα γεμίζω με χαρά για την ευλογία που έχουμε να είμαστε μια τόσο αγαπημένη οικογένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις