Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

08

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρόταση μομφής σε Κασσελάκη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης «αποθεώνει» τον Νίκο Μωραΐτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση μομφής σε Κασσελάκη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης «αποθεώνει» τον Νίκο Μωραΐτη

Πρόταση μομφής σε Κασσελάκη: Τι έγραψε ο στιχουργός

Με την άποψη του γνωστού στιχουργού Νίκου Μωραΐτη για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μωραΐτης κατά Τσίπρα: Ένας μπορούσε για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη, ο άνθρωπος των παρασκηνίων, ο μέγας δολοπλόκος

Ο Νίκος Μωραΐτης αμέσως μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη, έκανε λόγο για «πρωτοφανές» πραξικόπημα, ενώ χαρακτήρισε «μέγα δολοπλόκο» τον Αλέξη Τσίπρα και «νεάντερταλ»τον Παύλο Πολάκη, κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης για ανάρτηση Μωραΐτη: Εξαίρετη περιγραφή της «Πρώτης φοράς Αριστερά»… εύγε

Όπως αναφέρει ο υπουργός, παρόλο που έχει τεράστιες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές με τον γνωστό στιχουρχό, «βρίσκω όμως την σημερινή του ανάρτηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα…..».

«Με τον κύριο αυτό έχω τεράστιες ιδεολογικές και πολιτικές διάφορες βρίσκω όμως την σημερινή του ανάρτηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα….. ”μέγας δολοπλόκος ο Αλέξης Τσίπρας” προφανώς ορθός χαρακτηρισμός, ”νεάτερνταλ” ο Παύλος Πολάκης, εξαιρετικά ταιριαστός χαρακτηρισμός ομολογώ, ”βόθρος” ο βαθύς ΣΥΡΙΖΑ και λίγα λέει μεταξύ μας ρωτήστε και μας και πόση λάσπη μας έχουν ρίξει τόσα χρόνια… εξαίρετη περιγραφή της ”Πρώτης φοράς Αριστερά”….εύγε».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις