Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

08

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βίκυ Ευταξά ΝΔ: Πέθανε η πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίκυ Ευταξά ΝΔ: Πέθανε η πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής

Βίκυ Ευταξά ΝΔ: Η ανακοίνωση

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου (7/9) η πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Βίκυ Ευταξά. Η Βίκυ Ευταξά ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, υπηρετώντας από τη συγκεκριμένη θέση για 17 μήνες, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη την πρώην Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά. Σπούδασε στο τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Ενταγμένη από τα νεανικά της χρόνια στη Νέα Δημοκρατία, διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και του ΤΕΕ/ΤΚΜ και ήταν υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές του 2009.

Από το 2013 έως το 2015 υπηρέτησε ως Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ενώ το 2016 έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Η Βίκυ Ευταξά αγωνίστηκε με αφοσίωση και δυναμισμό τόσο για την ενίσχυση της κομματικής παρουσίας στη Βόρεια Ελλάδα, όσο και για την προώθηση του κυβερνητικού έργου. Ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη συνέπεια και την εντιμότητά της σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε. Στους οικείους της εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις