Νίκολας Κέιτζ Κινέτα: Η βίλα ορμητήριο του ηθοποιού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νίκολας Κέιτζ Κινέτα: Η βίλα ορμητήριο του ηθοποιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νίκολας Κέιτζ Κινέτα: Η ταινία που ετοιμάζει

08.09.2024 | 10:10

Τη βίλα στους Αγίους Θεοδώρους στην οποία ετοιμάζεται ο Νίκολας Κέιτζ για τα γυρίσματα της ταινίας του, που γίνονται στην περιοχή των Μεγάρων, αποκάλυψε η Espresso. Όπως έχει γίνει γνωστό, το τελευταίο διάστημα ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί με θέμα τη ζωή του Ιησού. Η ταινία με τίτλο «Ο γιος του ξυλουργού», η οποία αναφέρεται στα θαύματα του Ιησού, την οποία σκηνοθετεί ο Αιγυπτιοαμερικανός Λόφτι Νέιθαν, θα επιχειρήσει να φωτίσει την παιδική ηλικία του Ιησού.

Πρωταγωνιστής είναι ο Νίκολας Κέιτζ και τα γυρίσματα έχει επιλεχθεί να γίνουν σε δύσβατες ορεινές περιοχές των Μεγάρων. Η Espresso εντόπισε τη βίλα στην οποία ετοιμάζεται και διαμένει ο Νίκολας Κέιτζ, και εξασφάλισε και μία φωτογραφία του.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η ταινία θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά της στις 18 Σεπτεμβρίου. Η κινηματογραφική εταιρεία στο προφίλ της στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο “Carpenter’s Son”, μια ταινία που θα περάσει στην Ιστορία»! Φυσικά, τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή όπου γίνονται τα γυρίσματα είναι δρακόντεια. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Νίκολας Κέιτζ φέρεται να είχε και ένα ατύχημα στα ορεινά του Δήμου Μεγαρέων, όταν του επιτέθηκε σμήνος μελισσών! Ευτυχώς, το όποιο πρόβλημα ξεπεράστηκε και τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά σε κάποιον διαφορετικό εξωτερικό χώρο, και όχι στις σπηλιές που είχαν αρχικά επιλεγεί.

 

Ετικέτες
Exit mobile version