Αχαρνών 8 Παλαιστίνιος: Τέλος στο θρίλερ

ΕΛΛΑΔΑ

Αχαρνών 8 Παλαιστίνιος: Τέλος στο θρίλερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τέλος το θρίλερ στην Αχαρνών, τα ΕΚΑΜ συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο που απειλούσε να ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου

10.09.2024 | 16:08

Εληξε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα το πολύωρο θρίλερ στην Αχαρνών με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες των ΕΚΑΜ συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο και τον οδήγησαν στο ΑΤ Ομόνοιας. Νωρίτερα το πρωί, ΕΛΑΣ και πυροσβεστική ενημερώθηκαν για έναν άνδρα από την Παλαιστίνη – αρχικά έλεγε ότι είναι Σύρος – σε κατάσταση αμόκ που βγήκε σε μπαλκόνι κτηρίου δίπλα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο άνδρας, που είχε μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου απειλούσε να ανατινάξει το τετράγωνο. Στους αστυνομικούς έλεγε ότι όλη η οικογένειά του σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Παλαιστίνιος είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει και την προηγούμενη εβδομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου και είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Αρχικά ο άνδρας, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών, απειλούσε να πέσει στο κενό. «Λόγω της κατάστασης μας είπαν να εκκενώσουμε το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο σύμφωνα με τον οποίο είχε εκκενωθεί και το κτήριο που βρίσκεται ο άνδρας. Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία διεκοψε την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.

Ετικέτες
Exit mobile version