Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

10

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αχαρνών: Άνδρας σε αμόκ απειλεί να ανατιναχθεί ή να πέσει από μπαλκόνι 6ου ορόφου
ΕΛΛΑΔΑ

Αχαρνών: Άνδρας σε αμόκ απειλεί να ανατιναχθεί ή να πέσει από μπαλκόνι 6ου ορόφου

Συναγερμό έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ και την Πυροσβεστική σήμερα το πρωί σε κτίριο επί της οδού Αχαρνών 8 . Άνδρας με καταγωγή από τη Συρία βρίσκεται σε σε κατάσταση αμόκ, κρατά μαχαίρια και απειλεί να πέσει από μπαλκόνι 6ου ορόφου ή να ανατιναχθεί, καθώς όπως λέει διαθέτει φιάλη προπανίου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από την οδό Μάρνη έως και την οδό Στουρνάρη. Αρχικά ο άνδρας απειλούσε πως θα πηδούσε στο κενό. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ έχουν σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμων και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται πως το σημείο όπου βρίσκεται ο άνδρας είναι κοντά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι Σύρος, ενώ φέρεται να είναι μόνος του στο διαμέρισμα. Πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ανέφερε πως ο άνθρωπος αυτός μόλις έμαθε ότι πέθανε ολόκληρη η οικογένειά του. Τμήμα της οδού Αχαρνών έχει κλείσει. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω επιχείρησης σε εξέλιξη, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από την οδό Μάρνης έως και την οδό Στουρνάρη.

 

«Είναι στη δίπλα πολυκατοικία από το υπουργείο, εμείς κατεβήκαμε όλοι κάτω και περιμένουμε», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις