Κακοκαιρία «Atena»: Κατακλυσμός στην Αττική -Ήχησε το 112 σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Atena»: Κατακλυσμός στην Αττική -Ήχησε το 112 σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σαρώνει η κακοκαιρία «Atena»: Κατακλυσμός στην Αττική -Ήχησε το 112 σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο

10.09.2024 | 19:17

Μήνυμα από το «112» έλαβαν οι κάτοικοι περιοχών της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Θάσου, της Σαμοθράκης, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, λόγω της κακοκαιρίας. Το μήνυμα καλεί τους πολίτες να προσέχουν, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών, λόγω της κακοκαιρίας «Atena».

 

Κακοκαιρία «ATENA»: Έντονη καταιγίδα σάρωσε και την Αττική

Στην Αθήνα οι ουρανοί άνοιξαν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα. Ισχυροί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση σφυροκόπησαν για αρκετή ώρα περιοχές των δυτικών προαστίων, όπως την Πετρούπολη, ενώ παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε μέχρι τις 6 το απόγευμα δέκα κλήσεις από τις περιοχές Γαλάτσι, Άνω Πατήσια και Κάτω Πατήσια, εκ των οποίων οι πέντε για κοπές δέντρων και άλλες πέντε για άντληση υδάτων, καθώς έπεσε μεγάλος όγκος νερού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ποτάμια» έγιναν οι δρόμοι και στο Κολωνάκι

Δύσκολη η κατάσταση από την καταιγίδα στο Παγκράτι

Κυψέλη

Η κακοκαιρία «Atena» σφυροκοπά την Εύβοια με ισχυρές καταιγίδες

Η κακοκαιρία «Atena» έφτασε και στην Εύβοια, όπου δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση προκάλεσαν πτώση δέντρου στο δρόμο προς Παπάδες, σύμφωνα με το evima.gr, ενώ σε διάφορες περιοχές σημειώθηκαν βροχοπτώσεις.

Exit mobile version