Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

10

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / ΟΑΚΑ γάμος: Η Μις Λίβανος παντρεύτηκε στην Ελλάδα
LIFESTYLE

ΟΑΚΑ γάμος: Η Μις Λίβανος παντρεύτηκε στην Ελλάδα

ΟΑΚΑ γάμος: Η Μάγια Ρεΐντι και ο Φέχμι Καραγκουλά επισημοποίησαν τη σχέση τους με μια πολυτελή γαμήλια τελετή και ένα εντυπωσιακό πάρτι

Η Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι, παντρεύτηκε τον Φέχμι Καραγκουλά σε έναν πολυτελή γαμό που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Η 29χρονη επισημοποίησε τον δεσμό της με τον εγγονό του ιδρυτή της εφημερίδας «An Nahar», το Σαββατοκύριακο. Η τελετή διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, καθώς οι δυο τους είχαν παντρευτεί, αρχικά, με πολιτικό γάμο τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν μερικές εικόνες από τη γαμήλια τελετή, αλλά και από το εντυπωσιακό πάρτι που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την αψίδα Καλατράβα, στην είσοδο του ΟΑΚΑ. Τη μουσική της βραδιάς είχε αναλάβει ορχήστρα, με διάφορους ερμηνευτές να διασκεδάζουν τους εκατοντάδες καλεσμένους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρίνα Βερνίκου και η Βίκυ Καγιά, με την πρώτη να αναρτά σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την όμορφη γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ.

Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις