Καταδίωξη Κηφισιά: Όχημα έπεσε μέσα στα θεμέλια οικοδομής

ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη Κηφισιά: Όχημα έπεσε μέσα στα θεμέλια οικοδομής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καταδίωξη Κηφισιά: Ένας πολίτης τραυματίστηκε πολύ ελαφρά, ενώ έγιναν και δύο συλλήψεις.

11.09.2024 | 18:24

Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κηφισιά ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας τους δράστες να πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς. Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν οι δύο 38χρονοι έκλεψαν αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του, με τις δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙΑΣ να κινητοποιούνται άμεσα.

Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες εμβόλισαν περιπολικό στη γέφυρα Καλυφτάκη και κατάφεραν προσωρινά να διαφύγουν. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, το όχημα προσέκρουσε σε κολόνα και κατέληξε σε μια οικοδομή, τραυματίζοντας έναν πεζό πολίτη, ο οποίος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 11.50 όταν η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για κλεμμένο όχημα έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών. Ακολούθησαν αναζητήσεις με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν το όχημα και να κάνουν σήμα προκειμένου να σταματήσει. Εις μάτην. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Κοντά στην Καλυφτάκη ο οδηγός εγκλωβίστηκε και προσπάθησε να διαφύγει προσκρούοντας δύο φορές σε περιπολικό χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Τελικά επί της οδού Αχαρνών στην Κηφισιά το όχημα προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια κατέληξε σε μία αυλή οικοδομής, έξω από την τοπική ΔΟΥ. Σύμφωνα με αναφορές ένας πολίτης τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

 

Exit mobile version