Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

11

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνελήφθη 36χρονος για ναρκωτικά στην Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 36χρονος για ναρκωτικά στην Θεσσαλονίκη

Τα έκρυβε στο κατάστημα του

Στην σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, καθώς σε κατάστημα που διατηρεί στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν ναρκωτικά, όπλο, σφαίρες αλλά και χιλιάδες ευρώ.

Πρόκειται για 36χρονο στο μαγαζί του οποίου διατηρεί στην Δυτική Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαίνης σχεδόν δύο κιλά, αλλά και χασίς.

Παράλληλα οι αρχές ταυτοποίησαν και αναζητούν έναν ακόμη 38χρονο για την ίδια υπόθεση ναρκωτικών.

Η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε τη στιγμή που το κατάστημα ήταν κλειστό.

Αναλυτικότερα συνελήφθη χθες (9 Σεπτεμβρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε κατάστημα, όπου εντοπίστηκε ο συλληφθείς και στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 823 γραμμαρίων,
1 συσκευασία με κάνναβη βάρους 95 γραμμαρίων,
1 πιστόλι, 1 γεμιστήρας και 15 φυσίγγια, καθώς και
1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 11.265 ευρώ και μία ναυτική φωτοβολίδα Επίσης κατασχέθηκε και ένα όχημα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

kilkis narkotika syllipsi
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις