Βέροια: Δημιουργείται Ψηφιακός Χάρτης Απινιδωτών

ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Δημιουργείται Ψηφιακός Χάρτης Απινιδωτών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Για την προστασία της υγείας των πολιτών

11.09.2024 | 16:00

Στη δημιουργία ενός Ψηφιακού Χάρτη Απινιδωτών προχωρά ο δήμος Βέροιας, με στόχο την προστασία της υγείας των κατοίκων της πόλης. Ο σχεδιασμός του χρηστικού χάρτη γίνεται σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, Νικόλαο Ουσουλτζόγλου και Γεωργία Κούτλα. Αυτό το διάστημα ξεκινά η ηλεκτρονική καταγραφή και καταχώρηση των απινιδωτών που διατίθενται σε δημόσια χρήση, ώστε να παρουσιάζονται οι θέσεις όσων είναι ενεργοί στην πόλη και στις δημοτικές ενότητες της Βέροιας.

Ο χάρτης στο google maps θα είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική σελίδα του δήμου Βέροιας και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν πληροφόρηση για τη θέση, το ωράριο πρόσβασης κτλ, καθώς οι κάτοχοι των απινιδωτών (φυσικά πρόσωπα, σύλλογοι, οργανισμοί) θα ενημερώνουν για την κατάσταση του απινιδωτή (βανδαλισμοί, ισχύς μπαταρίας, ημερομηνία λήξης ηλεκτροδίων).

Όσοι απινιδωτές δηλωθούν θα καταχωρηθούν και στον Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών, ώστε να προσφέρεται η πληροφορία με κάθε δυνατό τρόπο. Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3Xd6NsP

 

Ετικέτες
Exit mobile version