Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

11

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τέιλορ Σουίφτ – Τραμπ: Η αντίδραση του πρώην προέδρου για τη δήλωσή της
ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ – Τραμπ: Η αντίδραση του πρώην προέδρου για τη δήλωσή της

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε... τούρμπο τον Τραμπ επειδή δήλωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις

Η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε ότι θα ψηφίσει την Καμάλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι «θα πληρώσει ένα τίμημα γι’ αυτό». Η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία που την έδειχνε να κρατά αγκαλιά τη γάτα της -μια αναφορά στα σχόλια του υποψήφιου αντιπροέδρου του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς, περί «άτεκνων cat ladies». Η Σουίφτ προέτρεψε τους 283 εκατομμύρια οπαδούς της να «κάνουν την έρευνά τους» – αλλά δήλωσε ότι οι εικόνες που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη και την δείχνουν να υποστηρίζει τον κ. Τραμπ την έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι «πρέπει να είμαι πολύ διαφανής για τα πραγματικά μου σχέδια».

«Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλτς στις προεδρικές εκλογές του 2024», είπε. «Ψηφίζω την Κάμαλα Χάρις επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί» έγραψε η σταρ. «Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, χαρισματική ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος» τόνισε.

Τραμπ: Η Σουίφτ θα «πληρώσει το τίμημα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στην υποστήριξη της τραγουδίστριας στην προεκλογική εκστρατεία της Χάρις, λέγοντας ότι «δεν ήταν θαυμαστής της Τέιλορ» και ότι «μάλλον θα πληρώσει το τίμημα στην αγορά». Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με το Fox News δήλωσε: «Ήταν απλώς θέμα χρόνου, δεν ήταν δυνατόν να υποστηρίξει τον Μπάιντεν. Είναι ένα πολύ φιλελεύθερο άτομο. Φαίνεται ότι πάντα υποστηρίζει έναν Δημοκρατικό».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις