Ντέμι Μουρ περιουσία: Τι της έδωσε ο Μπρους Γουίλις με τον χωρισμό τους

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντέμι Μουρ περιουσία: Τι της έδωσε ο Μπρους Γουίλις με τον χωρισμό τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντέμι Μουρ περιουσία: Το 2000, μετά από 13 χρόνια γάμου, η Ντέμι και ο Μπρους οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους

11.09.2024 | 11:57

Μια αναγέννηση στην καριέρα της βιώνει η Ντέμι Μουρ τα τελευταία χρόνια, χάρη στην ερμηνεία της στις πιο πρόσφατες ταινίες της. Στην τελευταία μάλιστα, με τίτλο «The Substance», όπου υποδύεται μια γερασμένη ηθοποιό που καταφεύγει σε μια ένεση που τη μετατρέπει στην πιο «τέλεια» νεότερη εκδοχή της (την υποδύεται η Μάργκαρετ Κουάλι), έχει αποσπάσει τεράστια αναγνώριση με πολλούς να μην αποκλείουν μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Σε συνεντεύξεις της σχετικά με την ταινία, η Ντέμι Μουρ έχει μιλήσει ανοιχτά για τη θέση της στη βιομηχανία του κινηματογράφου, τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα της και την ενηλικίωσή της σε μια βιομηχανία που ιστορικά δεν θέλει τις ηλικιωμένες ηθοποιούς. Η πολυετής καριέρα της πάντως, τη βοήθησε να φτιάξει μια περιουσία τόσο χάρη στις αμοιβές που έπαιρνε όσο και λόγω του διαζυγίου της με τον Μπρους Γουίλις.

Ποια είναι η περιουσία της Ντέμι Μουρ

Σύμφωνα με το celebritynetworth.com, η διάσημη ηθοποιός έχει μια τεράστια καθαρή αξία 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή περιλαμβάνει κυρίως τη δουλειά της ως ηθοποιός και παραγωγός, αν και η ακίνητη περιουσία της παίζει επίσης μεγάλο ρόλο. Η Ντέμι θεωρήθηκε αμέσως ως ένα αστέρι που έκανε θραύση τη δεκαετία του ‘80 χάρη στις ταινίες της όπως «Το μπαράκι του Σαν Έλμο» (1985) και «Χθες το Βράδυ…» (1986). Τη δεκαετία του ‘90 ομως, έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, χάρη στους ρόλους της σε ταινίες όπως «Αόρατος Εραστής» (1990), «Ζήτημα Τιμής» (1992), «Ανήθικη Πρόταση» (1993) και «Αποκαλύψεις» (1994). Αμείφθηκε επίσης με το ιλιγγιώδες ποσό των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Στριπτίζ (1996), η οποία σημείωσε εισπρακτική επιτυχία, αλλά ήταν μια καταστροφή για τους κριτικούς.

Όσο ήταν παντρεμένοι η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις είχαν αγοράσει αρκετά σπίτια, με πιο χαρακτηριστικό ένα ρετιρέ διαμέρισμα στο κτίριο San Remo του Central Park, το οποίο απέκτησαν έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων το 1990. Η ηθοποιός έλαβε το διαμέρισμα ως μέρος του διακανονισμού διαζυγίου με τον Γουίλις και στη συνέχεια το έβγαλε στην αγορά το 2015 για 75 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά πουλήθηκε το 2017 έναντι 45 εκατομμυρίων δολαρίων. Διαθέτει επίσης σπίτια στο Μπέβερλι Χιλς και στο Άινταχο. Παράλληλα, έχει κερδίσει χρήματα μέσω διαφόρων διαφημίσεων αλλά και ως συγγραφέας για τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Inside Our» που κυκλοφόρησαν το 2019 και έγιναν best seller.

Το διαζύγιο της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις

Το 2000, μετά από 13 χρόνια γάμου, η Ντέμι και ο Μπρους οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Ο διακανονισμός τους παραμένει ένας από τους πιο ακριβούς στην ιστορία του Χόλιγουντ, με τον διάσημο ηθοποιό να φέρεται να πλήρωσε μέχρι και 90 εκατομμύρια δολάρια στην πρώην σύζυγό του σε μετρητά και ακίνητα. Το διαζύγιό τους, ως γνωστόν, διευθετήθηκε μέσα σε μία μόνο μέρα, αφού είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους το 1998 και χρειάστηκαν δύο χρόνια για να μοιραστούν την εντυπωσιακή περιουσία τους. Παραμένουν κοντά, ωστόσο, με την Ντέμι να βρίσκεται στο πλευρό του πρώην συζύγου της καθώς δίνει τη μάχη με την άνοια, όπως επίσης και με την νυν σύζυγό του, Έμμα Χέμινγκ.

Exit mobile version