Μικρός Γιαννάκης επέμβαση: Χειρουργείται σήμερα στις ΗΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μικρός Γιαννάκης επέμβαση: Χειρουργείται σήμερα στις ΗΠΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μικρός Γιαννάκης επέμβαση: Τα μηνύματα στήριξης

12.09.2024 | 18:47

Πολύ σημαντική είναι η 12η Σεπτεμβρίου για τον Γιάννη Παπαστεφανάκη, τον νεαρό φίλο του ΠΑΟΚ, καθώς θα υποβληθεί σ’ ένα αρκετά δύσκολο χειρουργείο στις ΗΠΑ. Πρόκειται για μία επέμβαση, τα έξοδα της οποίας καλύπτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη, που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του. Την Τετάρτη είχε γίνει και το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό, ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς η σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο Saint Louis Children’s Hospital.

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά στον μικρό Γιαννάκη

Μπορεί ο μικρός Γιαννάκης να έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ, έχοντας εκφράσει την επιθυμία του να εκτελέσει πέναλτι στην Τούμπα μόλις σηκωθεί από το αναπηρικό αμαξίδιο, όμως σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχουν οπαδικές αποχρώσεις. Για τον λόγο αυτό κι ο Κώστας Καραπαπάς έστειλε ένα μήνυμα στον μικρό για τη μεγάλη μέρα. «Οι προσευχές και η δύναμη όλων μας είναι στον “Γιάννη του ΠΑΟΚ” που έγινε Γιάννης όλων των Ελλήνων. Όλα θα πάνε καλά», έγραψε σε story που έκανε στο Instagram.

Συγκινεί η ΠΑΕ Άρης για τον μικρό Γιαννάκη -«Θα κερδίσεις και αυτή τη μάχη»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ΠΑΕ Άρης, στέλνοντας τη θετική της ενέργεια στον μικρό Γιαννάκη. «Μικρέ Γιαννάκη, οι ευχές μας είναι μαζί σου.Θα κερδίσεις και αυτή τη μάχη», έγραψε στο Χ (πρώην Twitter).

Exit mobile version