Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

12

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: “Με σταματούν στον δρόμο και μου λένε… είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: “Με σταματούν στον δρόμο και μου λένε… είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;”

"'Εχουμε έναν κόσμο εξοργισμένο, έναν κόσμο που δεν πιστεύει στις διαδικασίες", ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση και την αποπομπή του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώντας έντονα προβληματισμένος για την επόμενη ημέρα του κόμματος. “Αυτό που γνωρίζω, είναι πως έχουμε μπει σε μια περιδίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μπει σε έναν περιττό κύκλο εσωστρέφειας, σε μια μακρά προεκλογική εκστρατεία 2,5 μηνών και αντί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που θέλαμε και θέλουμε να κάνουμε, να προσεγγίσουμε και να διευρύνουμε δηλαδή τη βάση μας, κινδυνεύουμε να χάσουμε όλα τα μέλη μας”, είπε αρχικά ο κ. Παππάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open.

“Έχουμε έναν κόσμο εξοργισμένο, έναν κόσμο που δεν πιστεύει στις διαδικασίες, έναν κόσμο που διαβάζει έγκριτους συνταγματολόγους, όπως τον κ. Κοντιάδη, ο οποίος λέει πως δεν έγινε η διαδικασία όπως έπρεπε, ότι ο πρόεδρος που χάνει την εμπιστοσύνη της Κεντρικής Επιτροπής, πηγαίνει στο συνέδριο του κόμματος και αυτό κρίνει τις εξελίξεις και οδηγεί σε εκλογές”. Σε ερώτηση για το αν η διαδικασία ανατροπής του Στέφανου Κασσελάκη ήταν “πραξικοπηματική”, απάντησε: “Έγινε μια βίαιη ανατροπή του, μια βίαιη ανατροπή της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που δέχομαι καθημερινά και μου προκαλεί μεγάλη θλίψη, είναι εκατοντάδες μηνύματα, τηλεφωνήματα, με σταματάνε άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε “τι είναι αυτά που κάνετε, είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;”. Και μπορεί να παρουσιαστεί έτσι μια εικόνα κανονικότητας στον ΣΥΡΙΖΑ;”. “Έστησαν δηλαδή τον Κασσελάκη;” ήταν η επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων για το ίδιο θέμα, με τον Πέτρο Παππά να απαντά: “Προφανώς, ήταν μια διαδικασία έωλη απ’ όπου κι αν την πιάσεις”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις