Σοκολατογλυκάκια ψυγείου με 4 υλικά

PLUS

Σοκολατογλυκάκια ψυγείου με 4 υλικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πεντανόστιμα και χωρίς ζάχαρη

12.09.2024 | 12:17

H σοκολάτα αρέσει σε όλους, μικρούς και μεγάλους, σε κάθε εκδοχή της επομένως τα σοκολατογλυκά κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις των καλεσμένων. Η σημερινή συνταγή όχι μόνο είναι ιδανική για τις λιγούρες, είναι ιδανική και για όσους ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα διατροφής και θέλουν να χάσουν βάρος αφού δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη. Η συνταγή είναι από το Instagram προφίλ της emilyvagia και θυμίζουν κορμό σοκολάτας αλλά σε μπουκίτσες. Η συνταγή είναι πανεύκολη και θα χρειαστούν μόνο τέσσερα υλικά για να την ετοιμάσετε. Όσο για την εκτέλεση της συνταγής, δεν θα σας ταλαιπωρήσει αφού το μόνο που θα κάνετε είναι να ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί και να περιμένετε να παγώσουν. Έπειτα, θα βουτήξετε στην κουβερτούρα, για έξτρα σοκολατένια απόλαυση.

Σοκολατογλυκάκια ψυγείου με 4 υλικά

Υλικά

150 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη της επιλογής σας
3 κ.σ. κακάο σε σκόνη
1/2 φλ. γάλα της επιλογής σας
1 φλ. κουβερτούρα 100% κακάο (χωρίς ζάχαρη)

Εκτέλεση

Ξεκινάμε χτυπώντας τα μπισκότα στο μούλτι. Προσθέτουμε το κακάο και χτυπάμε ξανά. Μεταφέρουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με το γάλα.

Σχηματίζουμε ένα ρολό, το τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.

Βγάζουμε και κόβουμε σε 10-12 φετούλες., λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Βουτάμε τις φετούλες μέχρι τη μέση στην κουβερτούρα και τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα και μέσα στο ψυγείο.

Μετά από 10-15 λεπτά τα γλυκάκια είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Ετικέτες
Exit mobile version