Ζώδια σήμερα 12/9: Προβλέψεις για την Πέμπτη

PLUS

Ζώδια σήμερα 12/9: Προβλέψεις για την Πέμπτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 12/9: Πώς θα είναι η μέρα σου;

12.09.2024 | 10:13

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ένα τετράγωνο όψης Ήλιου – Δία σήμερα, θα μπορούσε να σε εκνευρίσει ή να σου προκαλέσει ανησυχία πείθοντας σε, ότι το μεγαλύτερο ή το περισσότερο είναι καλύτερο. Τομείς της ζωής σου όπου μπορεί να έχεις υπερεκταθεί είναι πιθανό να σχετίζονται με τις καθημερινές υποθέσεις, τις επικοινωνίες, τις σπουδές και άλλες πολυάσχολες εργασίες. Εάν έχεις ασκήσει υπερβολική πίεση στον εαυτό σου για να τα κάνεις όλα, ήρθε η ώρα να εστιάσεις περισσότερο στις προτεραιότητες. Μπορείς να κάνεις έναν απολογισμό του τι έχεις καταφέρει και να σκεφτείς αν έχεις κάνει ή πέτυχες αρκετά αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα υπάρχει μια τάση να υπερβαίνεις, καθώς η Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Είτε πρόκειται για το να θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιον που αγαπάς, είτε απλώς επειδή έχεις καλή διάθεση και θέλεις να μοιραστείς, ο πειρασμός μπορεί ή να είναι να ξεπεράσεις την κορυφή. Άλλες πιθανότητες είναι να ξοδεύεις πάρα πολλά ή να κάνεις μεγάλες δηλώσεις ή υποσχέσεις που τελικά θα είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Στην πραγματικότητα, μπορείς να περνάς καλά και να ανοίξεις το μυαλό σου σε πιθανότητες σήμερα, αλλά είναι καλύτερο να γνωρίζεις τα όρια σου.

Δίδυμοι

Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγκρουση μεταξύ της τροφής της έντονης ανάγκης σου για ασφάλεια και την παρόμοια μεγάλη επιθυμία σου για προσωπικό χώρο και μια αίσθηση αυτονομίας. Ενώ μπορείς να φανταστείς όλα τα είδη των πραγμάτων που θα ήθελες να πετύχεις, μέρος σου συγκρατείτε ή οι απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε κάνουν να νιώθεις δεμένη. Για να διαχειριστείς αυτή τη σύγκρουση, σκέψου τρόπους να διαχειριστείς τις προσδοκίες σου, να κάνεις συμβιβασμό και να βρεις μια καλύτερη ισορροπία.

Καρκίνος

Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία οι περιστάσεις σε κάνουν να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα και να αξιολογήσεις να τα πρόσφατα έργα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι, η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε αφήσει ευάλωτη στην αυταπάτη. Πρόσεξε για εσφαλμένη κρίση, καθώς μπορεί να μη βλέπεις όλα τα γεγονότα. Προσπάθησε να μην αναλαμβάνεις πάρα πολλά, ιδιαίτερα όσον αφορά τη εξυπηρέτηση και τη βοήθεια άλλων κάτι που θα μπορούσε να είναι υπερβολικό. Είναι θέμα χρόνου και ενέργειας και θα πρέπει να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου – Δία σήμερα δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα απ’ όσα μπορούμε στην πραγματικότητα. Αν και οι καλές προσθέσεις μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή την αίσθηση, είναι καλύτερα να μην βασίζεσαι σε υποσχέσεις που δίνονται τώρα. Ένας φίλος μπορεί να υποσχεθεί λίγα περισσότερα απ’ όσα μπορεί εύλογα να προσφέρει και το ίδιο μπορεί να ισχύει και για μια ιδέα! Ένα έργο ή σχέδιο μπορεί να δείξει σημάδια αδυναμίας. Μπορείς επίσης να αποφασίσεις να εργαστείς σε προβληματικές περιοχές και να κάνεις βελτιώσεις αντί να εγκαταλείψεις κάτι σημαντικό για σένα.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να μεγεθύνουν τη δυσαρέσκεια, αλλά όσο προχωρά η μέρα βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία νωρίς σήμερα, μπορεί να έχει έναν τρόπο να φέρει την προσοχή σου σε περιοχές όπου έχεις παρακάνει πράγματα. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου ενθαρρύνει μια προσωπική εστίαση ή αυτοβελτίωση στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας έχει επικεντρωθεί στις επιδόσεις, τις φιλοδοξίες ή την καριέρα και τα επιτεύγματα. Θέλεις να τα πας καλά και τους δυο τομείς, αλλά κάτι θα πρέπει να πάρει την προτεραιότητα.

Ζυγός

Η μέρα διαμορφώνεται για να σου δώσει μια ευχάριστη αίσθηση μιας αποστολής, αλλά νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεσαι ικανοποιημένη. Ένα μέρος του εαυτού σου μπορεί να είναι πολύ ανήσυχο και πεινασμένο να ζήσει κάτι διαφορετικό, αλλά μπορεί να μην έχεις σχέδιο ή συγκεκριμένη κατεύθυνση . Θα μπορούσες επίσης να είσαι δεμένη με υποχρεώσεις ή υπηρεσίες σε άλλους. Η ενοχή μπορεί να σε εμποδίσει να κάνεις τα δικά σου πράγματα. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής ή αβέβαιη για τον εαυτό σου τώρα.

Σκορπιός

Αν περίμενες περισσότερα από μια πρόσφατη προσπάθεια ή ακόμα και σχέση, μπορεί να αμφισβητείς το επόμενο βήμα σου. Το σημερινό πρωινό τετράγωνο Ήλιου – Δία υποδηλώνει κάποιο δράμα ή υπερβολή στη ζωή σου. Μπορεί να παρατηρήσεις αυξημένη πίεση από φίλους ή δίκτυα πάνω σου ή να δυσκολευτείς να ισορροπήσεις την οικεία και την κοινωνική σου ζωή. Εάν αυτή η πτυχή εκτυλίσσετε σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας εγγύτητας και της ανάγκης κάποιου χρόνου και χώρου για να αποσπαστείς.

Τοξότης

Ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία σήμερα υποδηλώνει επιθυμίες που είναι προσωρινά δύσκολο να εκπληρωθούν. Τα ένστικτα σου λένε ένα πράγμα και οι άνθρωποι σου λένε άλλα σήμερα, δυσκολεύοντας τη λήψη ξεκάθαρων αποφάσεων. Το να πιέζεις υπερβολικά προς ένα στόχο μπορεί να σε φθείρει ή να σε συντρίψει, κάτι που είναι αντιπαραγωγικό. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις να παραλείψεις βήματα, επειδή αγωνιείς να κάνεις τη μπάλα να κυλήσει. Ο βηματισμός του εαυτού σου γίνεται ευκολότερος όσο προχωρά η μέρα, αν μπορείς να το διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση πάνω σου με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία στο παιχνίδι, που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχεις χρόνο ή ενέργεια για να πετύχεις τους μεγαλύτερους στόχους. Απέφυγε να παρακάμψεις σημαντικά βήματα για να πετύχεις μια φιλοδοξία και σκέψου αντ’ αυτού, να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Το να κατακλύζεσαι από πράγματα που πρέπει να κάνεις δε θα σε βοηθήσει να πετύχεις περισσότερα και αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία για ελευθερία από περιορισμούς και ρουτίνες είναι έντονη.

Υδροχόος

Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία σήμερα, μπορεί να μεταβαίνεις από μια γενναιόδωρη διάθεση σε ένα πιο σοβαρό πνεύμα. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις με την καρδιά ή τη δημιουργικότητα σου αυτές τις μέρες, αλλά ο Ήλιος διεγείρει την επιθυμία για βαθύτερους δεσμούς και συνδέσεις. Πρόσεξε να μην αναλάβεις υπερβολικούς κινδύνους ιδιαίτερα με τα χρήματα, καθώς τα ένστικτα για οικονομικά θέματα μπορεί να είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Μπορεί επίσης να είσαι λίγο αβέβαιη για τα συναισθήματα κάποιου για σένα. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με το αν θέλεις ελαφριές ή έντονες αλληλεπιδράσεις.

Ιχθύες

Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία η υπέρβαση είναι ένα πιθανό πρόβλημα. Μπορεί να πιστεύεις ότι μπορείς να διατηρήσεις την ειρήνη ευχαριστώντας τους πάντες, αλλά αυτή είναι μια σειρά υψηλότερη απ’ ότι νόμιζες. Αυτή η διέλευση ενεργοποιεί τους τομείς του σπιτιού, της οικογένειας και των συνεργασιών σου και οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα μπορεί να σε απαιτήσει. Η ανησυχία είναι πιθανή αν αισθάνεσαι καταβεβλημένη με πράγματα που θέλεις να κάνεις ή εάν βρίσκεσαι σε ένα δίλλημα που σε αφήνει να αναρωτιέσαι ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σου.

Tlife.gr

Ετικέτες
Exit mobile version