Τζον Μπον Τζόβι – γέφυρα: Ο θρύλος της ροκ απέτρεψε γυναίκα να πηδήξει στο κενό

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζον Μπον Τζόβι – γέφυρα: Ο θρύλος της ροκ απέτρεψε γυναίκα να πηδήξει στο κενό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αστυνομία Νάσβιλ: «Ένα μεγάλο μπράβο στον Τζον Μπον Τζόνι»

12.09.2024 | 09:52

Η αστυνομία επαίνεσε τον θρύλο της ροκ, Τζον Μπον Τζόβι, γιατί βοήθησε μια γυναίκα που βρισκόταν σε κίνδυνο, στην προεξοχή μιας γέφυρας στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ. Το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ μοιράστηκε ένα βίντεο του frontman των Bon Jovi και της ομάδας του που βρίσκονταν στην πεζογέφυρα John Seigenthaler όταν η «ταραγμένη» γυναίκα στεκόταν επισφαλής πάνω από τον ποταμό Cumberland. Η γυναίκα εντοπίστηκε στην άλλη πλευρά των κιγκλιδωμάτων να ακροβατεί πάνω σε ένα πρεβάζι. Ο 62χρονος Μπον Τζόβι και άλλοι παρευρισκόμενοι, μίλησαν με τη γυναίκα και την βοήθησαν να επιστρέψει στη γέφυρα, είπε η αστυνομία. Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Νάσβιλ για το γύρισμα ενός μουσικού βίντεο στη γέφυρα.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μια γυναίκα ντυμένη στα μπλε, φαίνεται να κρατιέται από το κιγκλίδωμα ενώ στέκεται στο περβάζι. Κάποιοι άνθρωποι φαίνονται να την προσπερνούν και λίγο πιο κάτω από τη γέφυρα, η ομάδα του Bon Jovi διακρίνεται να στήνει τον εξοπλισμό της για το κλιπ. Ο Τζον Μπον Τζόβι πηγαίνει προς τη γυναίκα με κάποια άλλη κοπέλα από την ομάδα του. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής φαίνεται να της μιλάει και να ακουμπάει στο κάγκελο κοντά της. Η γυναίκα η οποία συνόδευε τον Τζον Μπον Τζόβι φαίνεται να χαϊδεύει την πλάτη της καθώς την ενθαρρύνουν να επιστρέψει σε ασφαλές μέρος και την βοηθούν να περάσει πίσω από τα κάγκελα. Αφού κατάφεραν να τη πείσουν, ο Τζον Μπον Τζόβι την αγκάλιασε και στάθηκαν μαζί για περίπου ένα λεπτό πριν κατέβουν από τη γέφυρα στο Νάσβιλ.

Αστυνομία Νάσβιλ: «Ένα μεγάλο μπράβο στον Τζον Μπον Τζόνι»

Το Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ έγραψε στα social media: «Ένα μεγάλο μπράβο στον Τζον Μπον Τζόνι και στην ομάδα του που βοήθησαν μια γυναίκα στη γέφυρα Seigenthaler (το βράδυ) της Τρίτης. Ο Τζον Μπον Τζόβι βοήθησε να την πείσει να βγει από την προεξοχή του ποταμού Κάμπερλαντ για να είναι ασφαλής».

 

Exit mobile version