Νέα Σμύρνη έγκλημα: Εγκληματική ενέργεια λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 46χρονου

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη έγκλημα: Εγκληματική ενέργεια λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 46χρονου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Την έρευνα έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών, ενώ η αδελφή του θύματος έχει μεταφερθεί στην ΕΛΑΣ για κατάθεση. Η επικοινωνία, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολη.

13.09.2024 | 18:01

Εγκληματική ενέργεια διαπίστωσε ο ιατροδικαστής για το θάνατο του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη. Ο 46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του στη Νέα Σμύρνη, φέροντας μαχαιριά στην κοιλιά. Τις Αρχές ενημέρωσε η αδελφή του, η οποία επικοινώνησε αρχικά με κάποιον από την κοινωνική υπηρεσία, λέγοντας ότι ο αδελφός της υπέστη ανακοπή. Η κοινωνική υπηρεσία κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η αδελφή του 46χρονου πάσχει από κάποιας μορφής νοητική υστέρηση, ενώ είναι -κατά δήλωσή της- αθλήτρια των Special Olympics. Από νοητική υστέρηση έπασχε και το θύμα. Το ΕΚΑΒ κατά την παραλαβή της σορού, ωστόσο, εντόπισε ένα τραύμα δίπλα στον αφαλό του 46χρονου, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, και κάποιες αμυχές στον λαιμό, και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ. Το ΕΚΑΒ είχε κάποιες αμφιβολίες για το αν το τραύμα ήταν τωρινό ή παλαιότερο. Ο 46χρονος είχε μόλις γυρίσει από την επί μακρόν νοσηλεία του σε νοσοκομείο, κατά τις αρχικές πληροφορίες για εγχείρηση, κατά νεότερες πληροφορίες με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη.

Νεκρός με μια μαχαιριά στην κοιλιά ο 46χρονος, εγκληματική ενέργεια βλέπει ο ιατροδικαστής

Στο σημείο εκλήθη ο ιατροδικαστής, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες διαπίστωσε εγκληματική ενέργεια. Ο 46χρονος ζούσε μόνος στο διαμέρισμα με την αδελφή του. Οταν έφθασε το ΕΚΑΒ και ακολούθως η αστυνομία, η γυναίκα βρισκόταν στο διαμέρισμα, ενώ η αρχική εκτίμηση της ΕΛΑΣ ήταν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις παρουσίας τρίτου προσώπου στο σπίτι.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών, ενώ η αδελφή του θύματος έχει μεταφερθεί στην ΕΛΑΣ για κατάθεση. Η επικοινωνία, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολη. Σε ό,τι αφορά στα στοιχεία, δεν έχει βρεθεί προς το παρόν κάτι στο σπίτι, ούτε και το μαχαίρι του εγκλήματος. Στο σπίτι που έμεναν τα δύο αδέλφια όλα τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα ήταν πλυμένα. Προς αναζήτηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πρόκειται να λάβουν δείγμα και από τα νύχια της.

 

Exit mobile version