Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

13

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπανώτας για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: “Να σου πω, το σκέφτομαι…”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανώτας για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: “Να σου πω, το σκέφτομαι…”

Πότε θα αποφασίσει

Στο ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk989. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, είχε αναδειχθεί υποψήφιος στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Παπανώτας για Κασσελάκη: Είπε θα σας φέρω ψήφους, θα σας κουβαλήσω κόσμο…πού είναι;

Δημήτρης Παπανώτας: Να σου πω το σκέφτομαι…

Συζητώντας με τον δημοσιογράφο της εκπομπής για τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ Παπανώτας, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Να σου πω το σκέφτομαι, ξέρεις γιατί, γιατί δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο ο οποίος θα μπορούσε να το συμμαζέψει». «Ο έκπτωτος δεν ξέρουμε, έβαλε υποψηφιότητα;» διερωτήθη στη συνέχεια ο κ Παπανώτας, αναφερόμενος στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Εγώ αν θες να σου απαντήσω σοβαρά, θα δω ποιοι βάζουν υποψιότητα και αν κρίνω ότι κανένας από όλους αυτούς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για να ενωθούν όλοι οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω και εγώ υποψηφιότητα», πρόσθεσε. Ωστόσο, τον Απρίλιο ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο μετά τις αντιδράσεις για παλαιότερες δημόσιες δηλώσεις του δημοσιογράφου στις οποίες είχε αναφέρει: «Eγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της». Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε μετά τις ευρωεκλογές 2024, στις οποίες τελικά δεν κατέβηκε υποψήφιος με κανένα κόμμα, ότι άλλαξε κόμμα και ψήφισε για πρώτη φορά ΠΑΣΟΚ λόγω της δυασαρέσκειάς του, προερχόμενης κυρίως από τη στάση του κ Κασσελάκη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις