Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

13

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / SMS ΠΑΣΟΚ: Αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Δούκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

SMS ΠΑΣΟΚ: Αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Δούκα

Ο Δούκας έστειλε sms και στον Γεωργιάδη για το ΠΑΣΟΚ -«Έχει παραβιάσει το νόμο», λέει ο υπουργός Υγείας

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τα sms που στέλνονται σε πολίτες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών εξηγεί ποια μητρώα αξιοποιούνται και κάνει επίθεση στην κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του Χάρη Δούκα

Στο τέλος από το Μαξίμου θα ζητήσουν τη σύλληψή μας. Το αποδεικνύουν κάθε πρωί με τις φανατικές επιθέσεις από τους γνωστούς υποστηρικτές τους στα μέσα ενημέρωσης. Σήμερα ανακάλυψαν μια νέα θεωρία ότι πρέπει να είμαστε βουβοί υποψήφιοι, να μην ενημερώνουμε κανένα για τις θέσεις μας. Τα δίνουν όλα, αλλά δεν θα μας κάμψουν.

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι τα μητρώα που αξιοποιούμε, αφορούν πολίτες που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες συλλογικές εκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Όποιος επιθυμεί μπορούμε να τον πληροφορήσουμε σε ποια διαδικασία συμμετείχε.

Δημοσκόπηση RealPolls για το ΠΑΣΟΚ: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα

Άδωνις Γεωργιάδης: Έστειλε και σε μένα SMS ο κ. Δούκας

Το θέμα ξεκίνησε όταν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» και ερωτώμενος σχετικά με τα email που στέλνουν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, συσχέτισε την κινητοποίηση του επιτελείου Δούκα με την υπόθεση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά της λόγω του θέματος της αποστολής e-mail σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις αποδήμων. «Να προσέχει πού στέλνει τα SMS γιατί έχει παραβιάσει τον νόμο προσωπικών δεδομένων», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που πάντως τάχθηκε υπέρ της αλλαγής πλαισίου – σε ευρωπαϊκό επίπεδο – θεωρώντας θεμιτό να στέλνονται e-mail και SMS ενόψει μιας εκλογικής αναμέτρησης, γιατί οι πολιτικοί «πρέπει να έχουν αυξημένο τρόπο επικοινωνίας με τον ελληνικό λαό».

«Γινόταν ο κακός χαμός με την κα Ασημακοπούλου. Έρχεται τώρα ο κ. Δούκας· έχω πάρει και εγώ στο κινητό μου μήνυμα από τον κ. Δούκα. Να πείτε του κ. Δούκα να προσέχει που στέλνει τα SMS γιατί έχει παραβιάσει τον νόμο προσωπικών δεδομένων. Δεν το λεω για να κάνω καταγγελία, το λεω γιατί θεωρώ απολύτως δεδομένο ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν γίνονται εκλογές οι υποψήφιοι και οι πολιτικοί πρέπει να έχουν αυξημένο τρόπο επικοινωνίας με τον ελληνικό λαό. Εδώ η Ευρώπη έχει κάνει λάθος. Εγώ είμαι υπέρ μιας αλλαγής του νομικού πλαισίου που θα λέει ότι όταν έχεις εκλογές κι αν δεχτείς κανένα SMS δεν χάλασε ο κόσμος. Σιγά το έγκλημα! Χάσαμε μια άξια ευρωβουλευτή, την κα Ασημακοπούλου, για ένα θέμα παντελώς ασήμαντο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις